Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DziękujeJa szczepiłam bexsero. Czy warto ? Na to pytanie to każdy Ci odpowie co innego, ale ja uważam, że warto.
A tak w ogóle na co jest ta szczepionka meningokoki. Pielęgniarka mówi że nie trzeba to kupować i szczepić. Że niby dużo ludzi tego nie kupuje sama nie wiem.Córki nie szczepiłam na nic, co było dodatkowe, tylko podstawa refundowana na NFZ, bo już i tak wystarczająco ładują w dzieci.
Syna szczepiłam do 6mca życia zgodnie z kalendarzem i od 4,5 roku nie szczepię żadnego z dzieci na nic.
Na zapalenie opon mozgowych. Glownie wskazana dla dzieci zlobkowo/przedszkolnych.A tak w ogóle na co jest ta szczepionka meningokoki. Pielęgniarka mówi że nie trzeba to kupować i szczepić. Że niby dużo ludzi tego nie kupuje sama nie wiem.
Ja myślę, że zaszczepię moją córkę na to, bo pamiętam jak moja kuzynka, która miała zapalenie opon mózgowych, przeżyła dzięki szybkiej interwencji lekarza. A miała kilka miesięcy wtedy. Ja z siostrami musialysmy brać profilaktycznie jakieś wielkie piguly.Na zapalenie opon mozgowych. Glownie wskazana dla dzieci zlobkowo/przedszkolnych.
mamapediatra.pl