reklama

szczepienia

Mój maluch kiedy miał skończone dwa miesiące dostał tylko drugą dawkę WZW B Nie zgodziłam się na trzy szczepienia za jednym razem a szczepienia skojarzone w ogóle nie wchodzą w grę jak dla mnie...

reklama
Ja pierd...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nigdzie w Polsce nie ma Hexy...
A ja powinnam właśnie ponownie zaszczepić kolejną dawką...
Obdzwiniłam juz cały Poznań, Łódź i Bydgoszcz...
Wszędzie brak:no:

Oli ja pamiętam ,że moja córka miała doustną - 2 wkłucia i cos do picia, ale to było dawno i nie wiem na co to było

Gapcio a nie sprowadza tego wasza przychodnia? u nas nie trzeba biegac , bo wszystko mają piguły

Moze mi przypomnicie jakie sa pierwsze szczepienia w Pl ? My dostalismy dzis dwie szczepionki w nogi, 1 to tezec,blonnica i krztusiec oraz Polio Hib i Pneumococcal!!! Za free.......... Kurcze to chyba drogie szczepienia w Pl co ? hib to wiem cos kolo 50 zl, bo bralam ale na pneumokoki to troche kasy co ?:eek:

W ogole to spala jak dostala te dwie szczepionki,troche jekla i dalej w kime hyhy, teraz czekamy czy cos sie bedzie dzialo... licze ,ze pojdzie po siostrze i bedzie bajka........:-D:-D:-D
I nie zmierzyli jej, nie zwazyli ani nawet nie osluchali czy jest zdrowa !!! Tylko sie mnie spytla,czy baby dzis o'right :> :eek::rofl2:

reklama
No u nas jutro juz drugie szczepienie... i tez sie wlasnie zastanawiam jak wygladaja pierwsze szczecpienia w Polsce... Mam nadzieje ze Julka zniesie drugie tak samo dobrze jak pierwsze :)) A swoja droga to po przyjezdzie do Polski wybieramy sie do pediatry aby zobaczyl jakie dostala szczepienia czy to wystarczy i w ogole sprawdzil co i jak...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry