Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i my po ostatnim szczepieniu infanrixem. Następne mamy 5 stycznia dopiero![]()
u nas jeszcze jedno i później przerwa półroczna ale my opóźnienie mamy.No to my tez juz dawno po 3 szczepieniach ale jeszcze w czerwcu ta zółtaczka i spokoj na jakis czas![]()

my mamy tez jeszcze jedno przed nami bo nasza pani doktor takie dłuzsze przerwy robi pomiędzy szczepieniami i jak mamy 6 w1 to ona chce zeby było pół roku pomiedzy szczepieniem na zołtaczke w szpitalu i tym teraz w tej 3 dawce..To szybko Wam poszłou nas jeszcze jedno i później przerwa półroczna ale my opóźnienie mamy.
. Po za tym ona nie zmusza do płatnych szczepionek. Ja jednak sama chciałam, bo strasznie boję się wszelkich chorób, a szczególnie pobytu w szpitalu takiego maluszka. Wiem też o wszystkich powikłaniach poszczepiennych i strasznie drżałam po każdym szczepieniu. Na szczęście Julka dobrze zniosła wszystkie dotychczasowe szczepienia :-). Mimo wszystko chciałabym mieć już z głowy te szczepienia.my tak samo![]()