Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i najwazniejsze-za plotem mamy plac zabaw i boisko :-)
i musialam dzis zadzwonic i sie dowiedziec,kiedy mam przyjsc,bo za tydzien mija 6 tygodni od poprzedniego szczepienia. No i mamy je 18 stycznia,tylko nie wiem,w co tym razem beda kuli Moja Coreczke. :-( Tzn. w co kuja w tej przychodni...
. Moja córa przez te szczepienia tak boi sie lekarzy, że jak tylko zblizy sie do niej żeby ja zbadac dostaje histerii:-(
. Taki numer nam odwaliła u pani doktor w poniedziałek, chociaz ją akurat w ogóle nie powinna z niczym złym kojarzyć, tym bardzie że kobieta jest naprawdę przemiła i delikatna-po prostu dostała spazmów, nie szło jej uspokoić, ani nawet po badaniu ubrać-masakra!!!:-( Nie wiem czy jutro ją w ogóle będą szczepić, bo ma cały czas katar, ale boje sie i tak wchodzic z nia do lekarza.
:-( :-( :-( No i tak mi jej szkoda!:-(
Boże jak to moje dziecko płakało
:-( , tylko weszłam z nią do lekarza i położyłam na przewijaku, od razu był atak histerycznego płaczu, babka musiał ją zaszczepic u mnie na rękach, ale i tak był wrzask. Na szczęście dostała dzisiaj tylko Infanrix więc było tylko 1 ukłucie. Jak ja nie lubię tych szczepień
:-(