reklama
Ja się będę szczepić na krztusiec, poluję na szczepionkę Adacel. Szczepienie zalecone 27-32 tydzień. RSV żaden lekarz nie zalecił.Cześć Dziewczyny. Czy szczepiłyście się na krztusiec i RSV? Jeśli tak to w którym tygodniu i którą szczepionką?![]()
A będziesz się szczepić Adacel czy Adacel polio? Ponoć na razie tylko ten gdzieś można dostać…Ja się będę szczepić na krztusiec, poluję na szczepionkę Adacel. Szczepienie zalecone 27-32 tydzień. RSV żaden lekarz nie zalecił.
Dostałam receptę na Adacel i poluje, bo jakoś lekarze nie są przekonani do Adacel Polio..A będziesz się szczepić Adacel czy Adacel polio? Ponoć na razie tylko ten gdzieś można dostać…
lady in black
Moderator
Tak i tak
jedynym powikłaniem po szczepieniu jest lżejszy portfel
bardzo się cieszę, że się zaszczepiłam, bo okazało się (kiedy Młoda miała 8 dni), że niezaszczepiony mąż miał kontakt z krztuścem. Poczucie bezpieczeństwa w związku ze szczepieniem- bezcenne 

reklama
Iwowa89
Początkująca w BB
My będziemy brać Boostrix po 28 tc. I później planuję jeszcze grypę, bo Młoda urodzi się akurat w sezonie grypowym. Moja siostra szczepiła się w obu ciążach i obyło się bez żadnych skutków ubocznych.Cześć Dziewczyny. Czy szczepiłyście się na krztusiec i RSV? Jeśli tak to w którym tygodniu i którą szczepionką?![]()