reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczepienie w ciąży i wyrzuty sumienia

reklama

Załączniki

• 81c9b027-f92c-4978-9e32-c5aec7241648.jpeg
    81c9b027-f92c-4978-9e32-c5aec7241648.jpeg
    6,5 KB · Wyświetleń: 38
Gdzieś kiedyś obiło mi sie, ze kwas foliowy moze miec wpływ, teraz tego artykułu nie mogę znaleźć.
A kiedys czytałam, ze maka basia powoduje autyzm. Więc jakby tak wszystko czytać, wszystko barc do siebie, to glowa by eksplodowała.
Nie powinnas miec wyrzutów sumienia, bo to nie Twoja wina.

Załączniki

• a36fe275-fb92-49fe-b4cd-09a13df67264.jpeg
    a36fe275-fb92-49fe-b4cd-09a13df67264.jpeg
    56,3 KB · Wyświetleń: 34
Gdzieś kiedyś obiło mi sie, ze kwas foliowy moze miec wpływ, teraz tego artykułu nie mogę znaleźć.
Mi sie obiło że ta syntetyczna wersja kwasu, jeśli się ma jakąś odpowiednią mutacje genu w sobie. Dlatego teraz zmienili formuły witamin ciążowych na te z tymi aktywnymi folianami.
Bratanek męża ma autyzm i to głęboki. W badaniach wyszło że to kwestia genetyczna. Pamiętaj że kiedyś też był autyzm, w lekkiej postaci ma go bardzo wiele osób i miało, ludzie zwalali to na dziwactwa. A w głębokiej- no cóż. Dziwne dzieci się ukrywało. Ten bratanek ma też cukrzycę, chłodzi z pompą, więc 100 czy 200 lat temu pewnie by już nie żył- powiedzieliby że był chorowity i umarł i nikt by się nie zastanawial.
Bądź wdzięczna że jesteśmy w takich czasach że już dużo możemy zrobić żeby mu ułatwić życie.

Do góry