reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Szczepionka MMR

u nas po wczorajszym szcepieniu HIbem mała ma w miejscu szcepienia mega twardą, napuchniętą, czerwoną, gorącą gulę:wściekła/y:dotykałam tego,zero reakcji to znaczy,że jej nie boli, ale wyglądac okropnie:wściekła/y:

reklama
kurde jest jeszce gorzej, teraz pojawił się na tym siniak i ma kolor fioletowy:wściekła/y:macie może pomysł, co zrobić, aby opuchlizna zeszła?

Maga - może posmaruj to miejsce altacetem w żelu ja tak robiłam Antosiowi jak miał takie siniaki po szczepieniach :tak::tak:pomagało

ja mam troszke pomieszane w glowie ze szczepieniami

sluchajcie mam pytanko-teraz ta szczepionka na polio to ktora dawka? 3 tak?

wlasnie tereska-kacper mial czesc w pl czesc tu no i brakowac mi bedzie tej polio 3 dawki...............a potem to raczej zgodnie z tutejszym kalendarzem juz bedziemy leciec

własnie ja juz sama nie wiem jak to jest .....bo tutaj troszeczke inaczej to wygląda i jakbym kiedys do pl wróciła to co???........nie mam zielonego pojecia:(

dziewczyny, ja nie mam zielonego pojęcia. Panie pielęgniarki wpisują mi do książeczki kiedy mam przyjść na następną dawkę, albo na szczepienie i .... może to niedobrze,ale ja tego nie kontroluję :confused:

reklama
no właśnie mi pielęgniarki też zawsze wpisywały kiedy i co - a teraz nic nie mam wpisane - więc moje pytanie - kiedy kolejne szczepienie i na co ?????????????

Do góry