reklama

Szczepionka MMR

reklama
Lenka ma 39,3 dzwonilam do naszej lekarki powiedziala ze to pewnie po szczepieniu....
tylko nigdy tak nie miala:-(

nie denerwuj się tak, to jest dość mocno ingerująca w organizm szczepionka, to i objawy poszczepienne mogą być inne niż przy poprzednich.
jutro powinna już wracać do normy

buziaczki dla bidulki

dzieki dziewczyny :tak: :-)

pewnie po szczepieniu , mam nadzieje ze ja dobrze zbadala lekarka i nie ma jakiejs inekcji...
a tez slyszalam ze mmr jest bardzo ciezka szczepionka

tylko mi jej strasznie zal - dopiero trzydniowka z temp 40 stopni i teraz znow temperatura

ale przynajmniej mialam caly dzien przytulanek bo jak Lenka ma temperature to ciagle jest we mnie wtulona

kasiulla to na pewno poszczepienna tatemperatura

co do hib-to tutaj na pewno 4 dawki ta ostatnia to dawka dodatkowa przypominajaca
kacper dostal razem z MMR-tylko we wczesniejszym kalendarzu szczepien tej na hib dodatkowej nie bylo jest w nowym wiec dopiero teraz tutaj ta 4 weszla

a ja się w ogóle zastanawiam czy szczepić w lipcu Piotrka, bo sie dowiedziałam, że po szczepionce może nastąpić regres wrozwoju ruchowym. i o dupę rozbić miesiące rehabilitacji

reklama
a ja się w ogóle zastanawiam czy szczepić w lipcu Piotrka, bo sie dowiedziałam, że po szczepionce może nastąpić regres wrozwoju ruchowym. i o dupę rozbić miesiące rehabilitacji

no tak tylko jest to przypominająca szczepinka dla wielu chorob...

musisz porozmawiać z lekarzem o plusach i minusach każdej ze stron medalu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry