Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z tego co piszesz to faktycznie jest to droga "impreza"! Koleżanki córka mieszka w stanach już dobrych kilkanaście lat a i tak przyjeżdża do polski żeby wyleczyć sobie zęby
Współczuje ci że musisz spłacać poród i związany z tym pobyt w szpitalu, nie wyobrażam sobie tego
Chociaż to że wolą zapobiegać niż leczyć ma jakiś sens, ale niestety choroba nie wybiera i nawet jak się chodzi na badania profilaktyczne, szczepi się, to i tak może coś człowieka dopaść a wtedy to już przekichane ... nie powiem żeby w polsce było jakoś kolorowo
;-) 
Z wiedza sie nie kloce, zreszta nie raz juz moje "teorie" okazaly sie "naciagane". A w ogole to milo wiedziec, ze mamy wiecej ekspertow tutaj, nie tylko Lolisze 
.Nie mam zamiaru tu nikogo "oświecac" czy "nawracać";-).Sama po prostu z ciekawości poszukałam informacji o tym,kiedy wprowadzono u nas tę szczepionkę.A Wam podałam linka,bo moze ktoś tez taki ciekawski jak ja i lubi wiedziec różne nieistotne nieraz rzeczy