reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczepionki

Roxi jeśli dziecko bierze antybiotyk to minimum 2 tyg , my teraz bierzemy antybiotyk i mamy mieć szczepienie pod koniec listopada priorixem , ale będę starała się to odwlec do świąt , będzie miała wtedy 14mcy skończone

reklama
Roxannka u nas też mówią, żeby conajmniej 2 tygodnie odczekać, ale że to jest takie minimum naprawdę.
Dawidowe ja mam bardzo dobrą lekarkę i powiedziała, że zdecydowanie to szczepienie MMR może poczekać i żeby lepiej najpierw na pneumokoki zaszczepić.

oby! ja już się na zapas martwię, żeby mój nie był przed wyznaczoną datą szczepienia chory, bo wiesz ile muszę na to szczepienie czekać...:baffled:

ja tak samo mam :baffled: i nawet sie zaczełam zastanawiać czy by teraz jakiegoś terminu następnego sobie nie zaklepać tak na wszelki wypadek, a jak się jednak teraz uda zaszczepić to go poprostu odwołam :rolleyes2:

a moja lekarka powiedziała że Laure zaszczepi bez zapisu. Porostu mam przyjść z Laura w czwartek po południu. Oby zdrowa była i odeczekała 2-3 tygodnie od antybiotyku

reklama
Do góry