reklama
jola.24
Fanka BB :)
Czemu boicie się ubran zakładanych przez głowę, przecież dziecko jest giętkie jak guma i żadna krzywda mu się nie stanieChyba nie zamierzacie dzieci trzymać sztywno i wrzeszczeć na każdego kto je wezmie: tylko uważaj na główkę
Wiecie jak tu odbija się noworodki, sadza się je na kolanie, jedną ręką trzyma się za szyję, a drugą masuje plecy, wyglądają jak sflaczałe kurczaki, pozginane
Moja mama jak to pierwszy raz zobaczyła to myślałam, ze padnie ale po kilku dniach przekonała się, że to najlepszy sposób
![]()
zgadza sie, tu maja inne podejscie

macy
Dziewczyny czy ktoras z Was kupila moze te karuzelke?
FISHER PRICE KARUZELA PROJEKTOR PILOT GWARANCJA (820938577) - Aukcje internetowe Allegro
Jesli tak to jakie wrazenia?
Agbar77, koleżanka bardzo chwaliła taką:
KARUZELA FISHER PRICE K3799 RAINFOREST+PILOT+BONUS (811233563) - Aukcje internetowe Allegro
Karoli4
Fisher Price to jest dobra marka. I ich produkty sa solidne.
Kubiaczka
Dziewczyny czy ktoras z Was kupila moze te karuzelke?
FISHER PRICE KARUZELA PROJEKTOR PILOT GWARANCJA (820938577) - Aukcje internetowe Allegro
Jesli tak to jakie wrazenia?
Ja od razu skreśliłam te karuzele.
Ja wszystko rozumiem ;-) Ładnie wygląda ta karuzela, i wogóle Fajna jest... ale prawdopodobnie tylko dla nas dorosłych ;-)
Dlatego, że jak się rodzi maluch to najpierw rozróżnia przede wszystkim kolory kontrastowe. Bardzo słabo widzi. Przez pierwsze miesiące przede wszystkim rozróżnia mamę bardziej po głosie i jej zapachu. Kolory pastelowe uczy się rozróżniać jako ostatnie. Dlatego nie widzę sensu wieszać karuzeli w pastelowych kolorach nad 1 miesięcznym maluchem aby pomóc mu ćwiczyć wzrok, bo może nie zwrócić nawet na to uwagi ;-).
don_pedro
Fan(ka)
Agbar77, koleżanka bardzo chwaliła taką:
KARUZELA FISHER PRICE K3799 RAINFOREST+PILOT+BONUS (811233563) - Aukcje internetowe Allegro
Tez sie wlasnie nad nia zastanawialam....A nie skarzyla sie kolezanka ,ze za glosno gra?Bo slyszalam opinie,ze ponoc jest za glosna....To ma byc prezent i nie chcialabym kogos hihi ogluszyc;-)
EDIT: ooo juz doczytalam ze ta ma regulacje glosnosci....:-)
Dusia08
Marzec '08
Sorry dziewczyny ze sie wtrace. Co do tej karuzeli to ja mialam o taka i bardzo fajna maly ja bardzo lubial Fisher-Price - Ocean Wonders Aquarium Mobile
Wiec ja polecam
Wiec ja polecam
don_pedro
Fan(ka)
Sorry dziewczyny ze sie wtrace. Co do tej karuzeli to ja mialam o taka i bardzo fajna maly ja bardzo lubial Fisher-Price - Ocean Wonders Aquarium Mobile
Wiec ja polecam
dzieki Dusia:-)
macy
Agbar, te karuzele się tylko szczegółami w sumie różnią. Nie kupowałabym tej z pluszakami, bo wiadomo, że się to kurzy i trzeba prać, a z takim zabawkami z plastiku łatwiej.
Co do kolorów - racja Kubiaczka, ale przecież nikt nie każe od początku wieszać Tobie karuzel. Ja kupiłam mojemu synkowi, jak miał ponad miesiąc. Melodyjka go bardzo uspokokajała, a potem uwielbiał na nią patrzeć i się nią bawić.
Co do kolorów - racja Kubiaczka, ale przecież nikt nie każe od początku wieszać Tobie karuzel. Ja kupiłam mojemu synkowi, jak miał ponad miesiąc. Melodyjka go bardzo uspokokajała, a potem uwielbiał na nią patrzeć i się nią bawić.
reklama
don_pedro
Fan(ka)
Agbar, te karuzele się tylko szczegółami w sumie różnią. Nie kupowałabym tej z pluszakami, bo wiadomo, że się to kurzy i trzeba prać, a z takim zabawkami z plastiku łatwiej.
Nie zebym byla zlosliwa;-)Ale pranie pluszakow to nie moj problem hihi;-)

Podziel się: