reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Niby pompowane lepiej amortyzują i dlatego polecane są do gondoli, ale jeśli wózek ma dobre amortyzatory, to też się sprawdzi.

no w sumie tak o tym nie pomyślałam:-pbo pomimo że moja spacerówka ma amortyzatory to hmm i tak czuć każdy wstrząs dziure może nie wiadomo jak ale jednak a ten mój wózio na tych pompowanych kołach to płynął nie czułam w nim żadnej dziury:tak:

no w sumie tak o tym nie pomyślałam:-pbo pomimo że moja spacerówka ma amortyzatory to hmm i tak czuć każdy wstrząs dziure może nie wiadomo jak ale jednak a ten mój wózio na tych pompowanych kołach to płynął nie czułam w nim żadnej dziury:tak:
Racja, jakby piankowe koła dobrze amortyzowały to by rowery i auta na piankowych jeździły...
Do gondoli pompowane najlepsze.

Z wózeczkiem to jeszcze poczekam, znajac mnie i tak bedzie zupełnie inny od tego... Chciałabym zacząc kompletowac powoli ciuszki do maleństwa, tylko nie wiem od czego zacząć , jestem zielona w tym temacie, nie wiem od jakiego rozmiaru kupowac(obaj z mężem jesteśmy wysocy wiec dzidzia malusia nie bedzie),co bedzie mi najbardziej potrzebne...echhh same zmiany w moim zyciu:tak:

Z wózeczkiem to jeszcze poczekam, znajac mnie i tak bedzie zupełnie inny od tego... Chciałabym zacząc kompletowac powoli ciuszki do maleństwa, tylko nie wiem od czego zacząć , jestem zielona w tym temacie, nie wiem od jakiego rozmiaru kupowac(obaj z mężem jesteśmy wysocy wiec dzidzia malusia nie bedzie),co bedzie mi najbardziej potrzebne...echhh same zmiany w moim zyciu:tak:

Zmiany są ale na pewno na lepsze
Ja ci nie pomogę bo też zielona ale my oboje średniaczki bylismy...wiec chyba problemu nie będę miała aż takiego...;-)

reklama

Wózeczek mi sie podoba :tak::tak::tak:

co do ciuszków ja zaczynam od 56 :tak:

my w domu wysocy ja 175cm, mąż 188cm a córa urodziła sie 53cm i 56 niektóre były ciut duże ale szybko zaczęły pasować :tak:teraz wysoka jak na swój wiek:tak: wiec nie powiedziane że dzidziuś musi urodzić sie długi ;-)

Do góry