Niby pompowane lepiej amortyzują i dlatego polecane są do gondoli, ale jeśli wózek ma dobre amortyzatory, to też się sprawdzi.podoba mi się:-)a koła takze nie będą stanowiły problemu w wielu spacerówkach nie ma pompowanych ba nawet hmm prawie wszytkie nie maja;-)a super się jeździ![]()
reklama
P
patrysia*
Gość
Niby pompowane lepiej amortyzują i dlatego polecane są do gondoli, ale jeśli wózek ma dobre amortyzatory, to też się sprawdzi.
no w sumie tak o tym nie pomyślałam

Racja, jakby piankowe koła dobrze amortyzowały to by rowery i auta na piankowych jeździły...no w sumie tak o tym nie pomyślałambo pomimo że moja spacerówka ma amortyzatory to hmm i tak czuć każdy wstrząs dziure może nie wiadomo jak ale jednak a ten mój wózio na tych pompowanych kołach to płynął nie czułam w nim żadnej dziury
![]()
Do gondoli pompowane najlepsze.
Anulka8700
Fanka BB :)
znalazlam ten sam ale na pompowanych;-)NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (702670365) - Aukcje internetowe Allegro
kruszynka0988
Wdrożona(y)
Co sadzicie o tym wózku **POLSKI, EXLUSYWNY,LEKKI,HIT!!** (696726137) - Aukcje internetowe Allegro
wszyscy odradzaja piankowe kółka a ja niestey nie mam zdania
Wszystko super tylko mi się te przednie koła nie podobają... poza tym całkiem spoko;-)
P
patrysia*
Gość
znalazlam ten sam ale na pompowanych;-)NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (702670365) - Aukcje internetowe Allegro
no i nie musisz się zastanawiać nad piankowymi:-)
Anulka8700
Z wózeczkiem to jeszcze poczekam, znajac mnie i tak bedzie zupełnie inny od tego... Chciałabym zacząc kompletowac powoli ciuszki do maleństwa, tylko nie wiem od czego zacząć , jestem zielona w tym temacie, nie wiem od jakiego rozmiaru kupowac(obaj z mężem jesteśmy wysocy wiec dzidzia malusia nie bedzie),co bedzie mi najbardziej potrzebne...echhh same zmiany w moim zyciu

kruszynka0988
Wdrożona(y)
Z wózeczkiem to jeszcze poczekam, znajac mnie i tak bedzie zupełnie inny od tego... Chciałabym zacząc kompletowac powoli ciuszki do maleństwa, tylko nie wiem od czego zacząć , jestem zielona w tym temacie, nie wiem od jakiego rozmiaru kupowac(obaj z mężem jesteśmy wysocy wiec dzidzia malusia nie bedzie),co bedzie mi najbardziej potrzebne...echhh same zmiany w moim zyciu![]()
Zmiany są ale na pewno na lepsze
Ja ci nie pomogę bo też zielona ale my oboje średniaczki bylismy...wiec chyba problemu nie będę miała aż takiego...;-)
Anulka8700
My sie urodziliśmy po 52 cm ale za to wyroslismy
, ja mam 174 a maz 190

reklama
Z wózeczkiem to jeszcze poczekam, znajac mnie i tak bedzie zupełnie inny od tego... Chciałabym zacząc kompletowac powoli ciuszki do maleństwa, tylko nie wiem od czego zacząć , jestem zielona w tym temacie, nie wiem od jakiego rozmiaru kupowac(obaj z mężem jesteśmy wysocy wiec dzidzia malusia nie bedzie),co bedzie mi najbardziej potrzebne...echhh same zmiany w moim zyciu![]()
Wózeczek mi sie podoba

co do ciuszków ja zaczynam od 56

my w domu wysocy ja 175cm, mąż 188cm a córa urodziła sie 53cm i 56 niektóre były ciut duże ale szybko zaczęły pasować

Podziel się: