reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Ostatnia edycja:
reklama
:tak:ja też tylko 4 kółka

ale wózek super :tak:zresztą teraz same ładne produkują :-D

a czy któraś coś wie na temat takiego wózka???? ja bym chciała coś dużego i solidnego:tak:
BREAKER CHROME 2009! + FOTELIK SAMOCHODOWY HIT!!! (683534167) - Aukcje internetowe Allegro
Ten wózek bardzo podobny do tego co ja mam, fajny dla dziecka ale masakrycznie ciężki i wielki po złożeniu, ale sprawdz w sklepie bo może tylko wyglada podobnie:tak:
Tutaj królują 3-kołowce, na poczatku patrzyłam na nie dziwnie ale teraz bardzo mi się spodobały

:tak:ja też tylko 4 kółka

ale wózek super :tak:zresztą teraz same ładne produkują :-D

a czy któraś coś wie na temat takiego wózka???? ja bym chciała coś dużego i solidnego:tak:
BREAKER CHROME 2009! + FOTELIK SAMOCHODOWY HIT!!! (683534167) - Aukcje internetowe Allegro

hmm ja mam podobny tylko ze Nestor taki jak ten tylko inne kolorki (akurat linka znalazłam tylko z używanym):tak:i powiem że jest ciężki co po schodach nie radze i głupio się go składa :baffled:jak bym mogła to bym inny kupiła np.Coneco V3 w tym się kocham i to na zabj :-D
WÓZEK WIELOFUNKCYJNY "NESTOR" (683213249) - Aukcje internetowe Allegro

Patrysiu... my uzywamy coneco V3 i pewnie Jaś albo Małgosia odziedzicza go po siostrze:tak: chwale sobie, ale tylko na ciepłe dni znaczy te nie sniegowe:-p w zime cięzko sie nim powoziło przez te małe koła z przodu, a teraz koło nam wypada, ale mam nadzieje, ze to bedzie do zrobienia:tak:Ogolnie super wózio i o dziwo wózek, który miesciłam do bagaznika tico:-Dna szczescie juz zmienilismy auto :-D:-p no i umiałam go wniesc na 3 pietro z córą, bo stosunkowo lekki jest

Patrysiu... my uzywamy coneco V3 i pewnie Jaś albo Małgosia odziedzicza go po siostrze:tak: chwale sobie, ale tylko na ciepłe dni znaczy te nie sniegowe:-p w zime cięzko sie nim powoziło przez te małe koła z przodu, a teraz koło nam wypada, ale mam nadzieje, ze to bedzie do zrobienia:tak:Ogolnie super wózio i o dziwo wózek, który miesciłam do bagaznika tico:-Dna szczescie juz zmienilismy auto :-D:-p no i umiałam go wniesc na 3 pietro z córą, bo stosunkowo lekki jest

i to mi się bardzo w tym wózku spodobało że jest właśnie taki zgrabny lekki i ogólną stylistyke ma bardzo ładną :-):tak: no ale właśnie się zastanawiałam nad tymi kółkami tylko hmm my rodzimy w styczniu norma że przez pierwsze 2 miesiączki to tak nie za bardzo tzn.zależy od pogody no i tyle by się tam wytrzymało no a od marca to śniegi nietakie uciążliwe a potem cała wiosna lato i jesień przed nami dlatego akurat dla mnie ten Coneco V3 byłby idealny :-)a potem to dzidzia tak wogóle nie siedzi we wózku no a potem zima i wtedy to już sanki :-)

ja akurat mam kombi i 6 schodków do domu i zawsze kogoś w domu do pomocy by wniósł wózek ;-) ale właśnie duże koła to coś co bym chciała bo koło domków jednorodzinnych u nas wielkie dziury a nie chodnik i śnieg zimą nie odgarnięty :baffled:

a tak z córa się w starym wózku męczyłam na małych kółkach :sorry2:
jeszcze na pewno coś upatrzę do stycznia ;-)

My tez juz mamy kombi, ale wózka chyba nie opłaca sie kupowac jak ten ma rok:tak:
Jak pisze Patrysia zima dla nas bedzie krótka i watpie czy jakies wielkie sniegi napadaja choc kto wie:-p Na szczescie przeprowadzam sie i bede mieszkac na 1 pietrze wiec zawsze mniej noszenia:-D

ja akurat mam kombi i 6 schodków do domu i zawsze kogoś w domu do pomocy by wniósł wózek ;-) ale właśnie duże koła to coś co bym chciała bo koło domków jednorodzinnych u nas wielkie dziury a nie chodnik i śnieg zimą nie odgarnięty :baffled:

no kombi super rzecz jak my zaczeliśmy o drugim bobasku yśleć to co pierwsze zakupiliśmy kombii hehe :-Dbo już nam się przypomniało jak to jest ze składaniem wózka no a potem zakupy i tu już dwójka dzieci co warto w takie auto inwestować :tak:no i też racja bo np jeśli chodzi o koła to nienarzekam jedzie sam a po ulicy pędzi :-D bardzo sa ważne amortyzatory co nie jest tak sztywny wózio i tak fajnie płynie miękko no i nie ma on skrętnych kólek(gdzie je uwielbiam)ale jak sa amortyzatorki to jest super nie jest ciężko:tak::-)

Gosiu, ja właśnie nie wiem, czy zimą będę z maluszkiem wychodzić, jak będą mrozy to nie za bardzo z noworodkiem... A już w marcu ładnie zacznie się robić. Na dziury owszem-koła duże, pompowane albo piankowe no i amortyzatory, ja mam sprężyny i super niwelują wstrząsy, spacerówkę mam na sztywnym zawieszeniu i noworodka w takim wózku sobie nie wyobrażam, jak mu główka na każdej dziurze podskakuje...
Patrysiu-dla mnie skrętne przednie koła to podstawa, oczywiście z możliwością zablokowania.

reklama
Nikki to ty do marca chcesz dziecko w domu trzymać bo tak zrozumiałam :confused:

córę rodziłam o podobnym czasie i po 7 dniach byłyśmy na dworze:tak: nie wychodziłam ja było na minusie i były to krótkie spacery :tak:

Do góry