reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

agbar - jezusie przenajświętszy... cudnie! aż mi się gorąco zrobiło, że w naszym pokoiku graciarnia, za 2 tygodnie zaczynamy malowanie, ale ci zazdroszczę

dorciaa - obrazki super!

reklama
Dziekuje wszystkim za mile slowa:-)
Pumpkin musze ci powiedziec,ze ja tez nie mam ochoty z niego wychodzic....Jeszcze tylko malutki stoliczek i fotel zamowilam i jak przyjda to nie wyjde az do porodu:-D:-D
Czasem tak wieczorem stajemy z mezem w drziwach,patrzymy na siebie i uwierzyc nie mozemy,ze jednak nam sie udalo i ze to juz tak niedlugo...
Agbar - śliczny pokoik. No jak zobaczyłam pełne wyposażenie u ciebie i wózio stoi i łózeczko z pościelą i mebelki - nawet karuzelka już zawieszona:szok: to dopiero mi się załączyła panika. Pięknie u ciebie. A do wczoraj wchodziłam do pokoju gdzie mam 3 ściany pomalowane i tak sobie zerkałam, że dobrze idzie - jedna ściana na tydzień, więc jest szansa się wyrobić...ale gdzie tu meble i reszta jeszcze....w kompleksy popadnę zaraz :-D:rofl2: też już bym chciała sobie stanąc w progu i popatrzeć, że wszystko gotowe...ehh

Dorcia - obrazki fajne:) ciekawe jak sie u mnie przykleja naklejki na ścianę...
Paula: moja Misia to by musiala spać z nami, bo nawet łóżeczko nie wybrane jeszcze;) ehh dużo jeszcze kupowania przed nami...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agbar - chciałam jeszcze dodać, że psinka co tam u was w pokoiku się rozgląda - to wypisz wymaluj moja bokserka Sara :-D:-D 13- letnia staruszka więc ma lekko siwą mordkę ale miala dokładnie taką samą.

agbar śliczny pokoik, widze ze piesek tez sie juz zadomawia:-D Jakbym swojego widziala, najlepiej sie czuje w pokoiku malenstwa:-D Ja wstawie fotki lada chwila ale ja jeszcze nie mam poscieli nalozonej wiec poczekam az bedzie na gotowe;-)

AGBAR śliczny pokoik:-)tak przestrzennie bardzo fajnie mebelki ułozone:-)no to teraz tylko czekać na dzidziusia:-)
KAJA ja tez mam sunie Sare tylko ze Amstaffa:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A oto moje ostatnioe nabytki:-)

S8000777.jpg
S8000778.jpg
S8000779.jpg

Niedlugo wstawie pokoik tylko go dopracuje;-)

reklama
Witam ja jeszcze co prawda nie mam skompletowanej wyprawki(zabieram się za to w grudniu)ale już jakieś ciuszki zdobyłam 2 pierwsze komplety zakupiła babcia(moja mama)a jaka radochę miała dzwoni i mówi że ubranka dla wnuka kupuję:-D. Dziewczyny tylko mam pytanie ten kombinezon to chyba za duży jak na wyjście ze szpitala?nie ma na nim rozmiaru tylko S ale wydaje mi sie jakiś spory więc dokupię jeszcze mniejszy Pozdrawiam

Załączniki

• Zdjęcie016.jpg
    Zdjęcie016.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 49
  • Zdjęcie017.jpg
    Zdjęcie017.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 50
  • Zdjęcie019.jpg
    Zdjęcie019.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 52
  • Zdjęcie023.jpg
    Zdjęcie023.jpg