Mika - mój gin chciał mi dac zwolnienie juz na poprzedniej wizycie na początku października. Wydaje mi sie,że nie bedziesz miałą z tym kłopotu, bo przecież gin Ci nie robi łaski - mozesz być zmęczona, źle sie czuc - najzupełniej w świecie potrezbować odpoczynku. Jak mu powiesz sama, zę chcesz iść na zwolnienie to przecież Ci nie bedzie udowadniał, ze to jest niepotrzebne.Myslę, ze ten czas ciąży w którym teraz jesteśmy to najlepszy moment na L4.Ani za wcześnie ani za późno.Pogadaj z ginem - myślę, że takie zwolnienie to jest norma.
Ja już swoją szkolę od października właśnie i szczerze mam dostyć - widze, zę dopóki ja tu będe ona i tak samodzielnie nic nie zrobi bo za każdym razem sie mnie pyta, chociaż przygotowałam hjej zestawienia, opisy itp. WIęc hmmm.... ja sie chyba zmywam od listopada i właśnie wtedy planuję rozpoczać szkołe rodzenia - znaczy zrobic najpierw rozpoznanie

Ponieważ nie jestem jeszcze aż tak ocieżała i zasapana jak mogę byc na przykład za miesiać - wolę zacząć wczesniej