Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja mam przyjsc w polowie lipca sie zapisac .... hmm... jakos tak dziwnie podchodze do tej konkretnej szkoly rodzenia ... pytam czy mam wczesniej sie zapisac .." nie nie trzeba, zawsze jest miejsce ... " .. hmmm... czyli co ? albo nikt nie przychodzi do nich, albo jest taki tlum ze w sumie place za nic : .... chyba sie porozgladam jeszcze za jakimis szkolkami
MoniQa, to u was fajowo, jak można sobie wybrać szkołę, u nas z tego, co się orientuję jest tylko jedna no dobrze, że wogóle jest a może właśnie dlatego, że jest ich kilka, to u Ciebie nie ma potrzeby zapisywania wcześniej
P.S. Basia a o której próbowałaś? ja dzwoniłam tak ok. 13 i dodzwoniłam się za pierwszym razem
mam córkę , ma 16 miesięcy. Wcześniej chodziłam już do szkoły rodzenia i myślę, że warto było. Uzyskałam kilka życiowych (wcale książkowych) wskazówek, które faktycznie się przydały. Nic nie płaciłam za szkołę wiec nie miałam też nic do stracenia , pozdrawiam wszystkie ciężarówki
mówiąc szczerze to jeśli dobrze się wczytacie w linki o porodzie, książki, czy czasopisma, to dowiecie się mniej więcej tego samego co w szkole rodzenia, tyle, że bez praktyki, ale jesli jest drogo to trzeba sie zastanowić czy warto..