Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
na szczescie bezplatna i dla mnie i dla meza. 6 zajec raz w tygodniu - ja wybralam grupe rano i zaczynamy w ten czwartek o 9.00. bede pewnie z bardziej zaawansowanymi ode mnie dziewczynami, bo to jest grupa z terminem na wrzesien. ale poniewaz ja mam na 2 pazdiernika termin, to polozna powiedziala, ze lepiej zaczac wczesniej.
wlasnie wrocilam ze szkoly rodzenia. musze powiedziec, ze bardzo fanie bylo to pierwsze spotkanie bardzo ogolne. kazde trwa okolo 2 godzin. w programie mamy jeszcze 5 zajec: 2 zajecia o porodzie naturalnym i cesarskim; 1 zajecia o karmieniu, 1 o pielegnacji noworodka i ostanie to wycieczka na oddzial polozniczy, gdzie bede rodzila! i na kazdych zajeciach dodatkowo 30 min nauki oddychania. prowadzaca polozna bardzo fajna babeczka. maz tez bardzo zadowolnoy
To super Gufi że szkoła okazała się trafnym wyborem
Ja dopiero szkołę zaczynam 11 września : Wydaje mi się to trochę późno, no ale tak mnie zapisała połozna gdy jej powiedziałam że termin mam 31 października. Trudno najwyżej nie będę ćwiczyć tylko chłonąć teorię
nadia - mysle ze 11 rzesnia to wcale nie za pozno. ja chodze na grupe dla wrzesniowek, bo termin mam na 2 pazdziernika. grupa pazdiernikowek zaczyna sie dopiero 24 sierpnia, wiec moglabym urodzic w trakcie trwania
Hmm no może faktycznie nie jest to za późno, niemniej jednak chyba sama bym wolała ciut wcześniej A tak będę się już na lekcje pewnie toczyć z brzusiem ;D
Ja również chodzę na szkołę rodzenia w moim rodzinnym mieście. Na razie byłam z mężem na jednym spotkaniu. Bardzo nam się podobało, było naprawdę super wiele sie nauczyłam. Jeszzcze nie wiem czy jest jest ona za darmo, ale nawet jak będzie płatna to i tak będę do niej chodzić. Wyniosłam z lekcji wiele ciekawych informacji
No i my dzisiaj idziemy na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia... aż 3 godziny przed nami Mam nadzieję że będzie fajnie i że będziemy zadowoleni z jakości zajęć i wyniesonej wiedzy
A my dziś z mężusiem zapisaliśmy się do szkoły rodzenia.Zajęcia już od przyszłego tygodnia.Rany,na wykłady jest AZ 70 osób.Kurcze..wszystkie w podobnym terminie rodzimy???
na teorię będe chodzić sama bo męzowi nie pasuje w poniedziałek,ale na ćwiczenia to już razem..Fajnie
Cześć dziewczyny my z mężem byliśmy już drugi raz w szkole rodzenia. Jest wspaniale dużo ciekawych informacji. Ostatnio uczyliśmy sie oddechów dzięki którym ból porodowy ma być mniejszy A do tego mówiliśmy o wyprawce mamy i dzidziusia do szpitala. A za 2 tygodnie idziemy odwiedzić sale porodów rodzinnych. Mamy także poznać lekarzy z oddziału położniczego i cały personel medyczny.
Dostaliśmy od Pani położnej prowadzącej wykłady mnóstwo próbek i gazetek. Polecam wszystkim szkołe rodzenia!!!!
ja dzis przerobilam porod SN, dostlismy liste rzeczy do szpitala, cwiczylismy oddechy w drugiej fazie porodu i uczylismy sie jak przec. juz zostaly tylko jedne zajecia i bede gotowa do porodu