Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lena - to mamy pierwszego dzidziusia pazdziernikowek!!! GRATULACJE!!!
jak bedziesz miala chwile, to koniecznie pochwal sie zdjeciem swojej coreczki. mam nadzieje, ze malutka czuje sie dobrze!
nadia - no to zaloz nowy watek, bo zaczyna sie ruch w interesie
Wielkie dzięki
A wiec Malutka urodziła się 16/08/06, waga 2110 g, długość 52 cm a wiec całkiem spora. Na szczescie oddycha samodzielnie wiec nie musiała leżeć na oiom-ie, połozono ją na patologii noworodka. Samo przzyjście na świat było dla nas ogromny zaskoczniem i kosztowało nas to naprawdę wiele nerwów... Oleńka przeszła żółtaczkę, na szczęście na chwilę obecną rokowania sa bardzo pomyśle, nikt co prawda nie mówi nic o terminie wyjścia do domku ale już w tym tygodniu zostanie wyjęta z inkubatora, zaczyna tez jeść przez smoczek. I to chyba tyle... Tak czy inaczej jeszcze długa droga przed nami. Trzymajcie mocno kciuki
Dziewczyny szkoła rodzenia jest super. Ostanio dostałam na spotkaniu butelke Avent która w aptece kosztuje 15 zł. Dowiedziałam się także że poród rodzinny w szpitalu w Rykach jest za darmo!! A teraz namiawiam męża by rodził ze mną
Lena*** Ogromniste Gartulacje Coreczki ... Naszej pierwszej pazdziernikowej pannicy .. jak sie dzisiaj czujecie ?
mozliwe ze pisalas, ale ja taka sklerotyczka ostatnio jestem i cos chyba ze wzrokiem tez nie tak ... co bylo przyczyna tak wczesnego porodu i jakie mialas objawy ??
Buziolki dla Was