WITAM w nowym temacie ;-)założyłam nowy temat, ponieważ mam problem ....chodzić czy nie ...:-(no i zastanawia mnie jak w opolskiej szkole rodzenia jest..Chciałabym porozmawiać na ten temat z obecnymi mamusiami jak i tymi ktore maja taki problem jak ja :-(pozdrawiam serdecznie i zapraszam na forum...:-)
reklama
Amelkowa
Fanka BB :)
Ja niedawno tę szkołę skończyłam 

i polecam gorąco - położne które prowadzą zajęcia są super kochane i pomocne, o wszystko można zapytać, wykłady są bardzo pomocne i dużo z nich wynieśliśmy, dzięki Sz R obejrzałam porodówkę wcześniej i nie wiem czy to całkowita zasługa tych zajęć, czy może moje nastawienie, ale porodu się nie boję 

Po każdych ćwiczeniach jest badane tętno dzidziusia - czyli aż trzy razy w tygodniu - dla mnie to bardzo dużo znaczyło

No i teraz wszystko w nowym budynku, czyściutka, nowa, przestronna sala gimnastyczna - rewelacja!!! No i można spędzić czas z fajnymi ludźmi
teraz chyba już nawet SZR będzie darmowa, my jeszcze płaciliśmy 150zł za 5tygodni zajęć... Teraz też jeszcze mogę chodzić na ćwiczenia - po 38tc uczą dodatkowo parcia w różnych pozycjach, pokazują na których mięśniach się skupić, jak nabierać powietrze - niby takie proste rzeczy, ale jak się to przećwiczy wcześniej to jest jakiś wew. spokój ;-)
Jak masz jakieś pytania to chętnie odpowiem

Po każdych ćwiczeniach jest badane tętno dzidziusia - czyli aż trzy razy w tygodniu - dla mnie to bardzo dużo znaczyło

No i teraz wszystko w nowym budynku, czyściutka, nowa, przestronna sala gimnastyczna - rewelacja!!! No i można spędzić czas z fajnymi ludźmi

teraz chyba już nawet SZR będzie darmowa, my jeszcze płaciliśmy 150zł za 5tygodni zajęć... Teraz też jeszcze mogę chodzić na ćwiczenia - po 38tc uczą dodatkowo parcia w różnych pozycjach, pokazują na których mięśniach się skupić, jak nabierać powietrze - niby takie proste rzeczy, ale jak się to przećwiczy wcześniej to jest jakiś wew. spokój ;-)
Jak masz jakieś pytania to chętnie odpowiem

super witaj znowu!!!!;-) tak tak ja tez sie strasznie boje porodu i krwi i bólu i wlaśnie po to myslę o szkole tylko fakt mogla by być bezpłatna tak jak wszedzie na opolszczyżnie Olesno Namyslow czy K-K Krapkowice i inne miejscowości no jak piszesz ma byc ...a tez ciekawi mnie ten problem bo dużo osób mówi ze owszem chodzilo a jak przyszlo co do czego to zapominaly mysle ze to zależy od osób ktore sa przy tobie w czasie porodu zeby ci przypominac np.maz .. no i te sprawy czopu czy wod płodowych o ile to nie to samo tez bede wiecej wiedziala jak bede chodzic?
OJOJ ale sie rozpisalam
pozdrawiam cieplutko...
OJOJ ale sie rozpisalam

missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hejo
moj maz strasznie chce chodzic i wlasnie tez patrzylam ze 150 sie placi... jak by byla za free to super by bylo ;-) ja to tak w sumie obojetnie mi czy isc czy nie... ale bardzo bym chciala poznac wlasnie polozne i sale porodowa
moj maz strasznie chce chodzic i wlasnie tez patrzylam ze 150 sie placi... jak by byla za free to super by bylo ;-) ja to tak w sumie obojetnie mi czy isc czy nie... ale bardzo bym chciala poznac wlasnie polozne i sale porodowa

witam witam troche przerwy.... bylam churra widzialam i juz wszystko ...moze prawie wiem wiec
amelkowa.. ja jestem w 21 tc i niestety musze poczekac masz racje warunek musi byc ukonczony 30tc szkoda ale warto czekac druga sprawa dobra dla wszystkich ktore chca zaczac to ZAJECIA SA BEZPLATNE rewelacja
nareszcie ...tak jak wszedzie...
i zapraszaja nietylko mame i tate ale tez dziadkow rewelka ciekawe czy moja mama by poszla musze zapytac..hi hi pozdrawiam cieplo wszystkie przyszle i terazniejsze mamuśki
amelkowa.. ja jestem w 21 tc i niestety musze poczekac masz racje warunek musi byc ukonczony 30tc szkoda ale warto czekac druga sprawa dobra dla wszystkich ktore chca zaczac to ZAJECIA SA BEZPLATNE rewelacja

i zapraszaja nietylko mame i tate ale tez dziadkow rewelka ciekawe czy moja mama by poszla musze zapytac..hi hi pozdrawiam cieplo wszystkie przyszle i terazniejsze mamuśki
:-( chej chej jak tu cicho zadna nie chce opowiedziec cos ciekawego ze szkoły rodzenia bylo by fajnie moze powspominac ;-) ja zaczne chodzic dopiero w grudniu :-( dopiero juz sie nie moge doczekac może ktoras z was tez bedzie chodzic dopiero w grudniu i sie spotkamy ... zapraszam ciepło...:-)

reklama
Amelkowa
Fanka BB :)
ja nie wiem czy któraś z dziewczyn z Ploteczek jeszcze chodziła na szkołę rodzenia oprócz mnie
co do wspominania, hm... bardzo miło wspominam panią Emilkę i panią Jolę i z panią Emilką chciałabym nawet rodzić... Ale nie wiadomo czy trafimy w jej dyżur