Monia83.37
Fanka BB :)
Nie mam pojęcia...ja mam termin na marzec i łudze się, że będzie lepiej. Teraz tylko badania prenatalne 10.11A co jeżeli w Bizielu nie będzie miejsca i nas nie przyjmą ? Masakra już chodzę nerwowa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie mam pojęcia...ja mam termin na marzec i łudze się, że będzie lepiej. Teraz tylko badania prenatalne 10.11A co jeżeli w Bizielu nie będzie miejsca i nas nie przyjmą ? Masakra już chodzę nerwowa
Daria Ługowska, przyjmuje w szpitalu 2, dostałam skierowanie i miałam za darmoCzy ktoś może polecić diabetologa na NFZ z Bydgoszczy?
A skierowanie od rodzinnego czy od ginekologa? Moj wynik krzywej po godzinie 192 i ginekolog twierdzi, że jak pozostałe sa w normie to nie trzeba nic z tym robić. Nie wiem teraz czy mu zaufaćDaria Ługowska, przyjmuje w szpitalu 2, dostałam skierowanie i miałam za darmo![]()
Walizkę i torby masz przy sobie, ja spakowałam moje rzeczy i rzeczy dziecka do jednej dużej walizki. A podręczne moje dokumenty spakowałam do torby plażowej. Taka torba się bardzo u mnie sprawdziła, bo plażowe są dużeDziewczyny co jest konieczne do zabrania do porodu w szpitalu Miejskim? Czy bierzecie dwie torby? Jedna na porodówkę druga na salę ? Co się dzieje z walizka podczas porodu ? Jest koło nas ?
Ja po godzinie miałam 187 jakoś i do diabetologa koniecznie ginekolog mnie wysyłał. Miałam na czczo koło 100 a po dwóch godzinach w normie. Ginekolog dał mi skierowanie jednak powiedział żebym wzięła też skierowanie od rodzinnego lekarza tak w razie co i dostałam od rodzinnego też. Wystarczy jeden zły wynik i trzeba iść do diabetologa. Nie ma żartów. U mnie była tylko dieta.A skierowanie od rodzinnego czy od ginekologa? Moj wynik krzywej po godzinie 192 i ginekolog twierdzi, że jak pozostałe sa w normie to nie trzeba nic z tym robić. Nie wiem teraz czy mu zaufać![]()
Ja na czczo 87. Nie wiem co teraz mam zrobićJa po godzinie miałam 187 jakoś i do diabetologa koniecznie ginekolog mnie wysyłał. Miałam na czczo koło 100 a po dwóch godzinach w normie. Ginekolog dał mi skierowanie jednak powiedział żebym wzięła też skierowanie od rodzinnego lekarza tak w razie co i dostałam od rodzinnego też. Wystarczy jeden zły wynik i trzeba iść do diabetologa. Nie ma żartów. U mnie była tylko dieta.
Powinnaś się wybrać do diabetologa.Ja na czczo 87. Nie wiem co teraz mam zrobić
Dziwne. Również miałam zdiagnozowana cukrzycę. Przy czym mój wynik naczczo wynosił 94, ale mimo to nie było zmiłuj. Po godzinie tak wysoki wynik powinien być niepokojący. W poradni diabetologicznej byłam w bizielu. Ale będąc na patologii w miejskim jak również po porodzie miałam konsultacje z diabetologiem. I powiem tak: na patologię przyszła starsza pani, strasznie się spieszyła i była co najmniej dziwna.. po porodzie przyszła taka blondynka, młodszą kobietka i zupełnie inna rozmowa. Czyli jak w każdym przypadku, nie jest ważne miejsce a człowiek.Ja na czczo 87. Nie wiem co teraz mam zrobić