Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja na samym początku smarowałam Emolium, ale nie podchodziło i na CETAPHIL MD (tak dokładnie się nazywa) przeszłam jak mały miał ok. 2mies. i zalecila nam go dermatologmika a cetaphil można stosować u noworodków? ja sama używam tego dermoprotektora i zastanawiałam się nad cetaphilem bo skoro na mnie działa rewelacyjnie a jestem dużym alergikiem to może i na dzidziusia też by był dobry tylko tam nić nie wyczytałam ze można stosować u noworodków. ?

daj znać co tam słychać u dzidzi po wizycie u gina
a tak swoją drogą, do kogo chodzisz?
a przy drugiej opadł mi dość wcześnie, ale ja mialam ciąże zagrożonąTaka cwana jesteś bo przez internet piszesz a gdyby przyszło spotkać się oko w oko to słowem byś się nie odezwała.jsorbek lecz się z tym TROLLEMMMMMMMMMMMM......................WSZECHWIEDZĄCA ......szkoda że się nie spotkamy choć może będę w olkuszu jeszcze to dam ci znać ........dymaj się .....
ja też nie jestem zachwycona LEKOmi brzuch opadła juz w 34 tygodniu ciąży...
Aha zapomniałam napisac że do pępuszka sa specjalne gaziki o nazwie Leko którymi się przemywa i czyści pępek niemowlaka kosztuje 10 sztuk niecałe 5 zł. Są to specjalne gaziki już nasączone spirytusem więc o wiele bezpieczniejsze niż jakbym sama miała robic taki roztwór...
o wiele lepszy sposób to spirytus rozcieńczony
nawet położne mi polecały że lepiej spirytusem, bo szybciej wysusza 

mimo że druga była ciężka