Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mamuśki moje drogie spakowałam dzisiaj torbę do szpitala i ... wygląda jak bym wybierała się na wakacjejest tak wypakowana że ho ho. Czy wasze torby też tak wyglądają?

moja też tak wyglądałamamuśki moje drogie spakowałam dzisiaj torbę do szpitala i ... wygląda jak bym wybierała się na wakacjejest tak wypakowana że ho ho. Czy wasze torby też tak wyglądają?
do tego jeszcze musialam mieć reklamówkę bo się nie zmieściłam do torby 
jaśmina powiem Ci że od wczoraj myślę o Twoim maluszku i zastanawiam się jak bym postąpiła. To naprawdę trudna decyzja ale może podpytać w Olkuszu co w takim przypadku zrobić jak postąpić. Może nie ma potrzeby zmieniać szpitala na Kraków. Przede wszystkim zapytałabym lekarza który prowadzi ciążę (o ile pracuje w olkuskim szpitalu) czy tfu tfu gdyby coś było nie tak (a wiemy że będzie ok) to maluszek miałby odpowiednią opiekę i czy szpital jest wyposażony w odpowiedni sprzęt. Chyba tak bym postąpiła na dzień dzisiejszy.
mamuśki moje drogie spakowałam dzisiaj torbę do szpitala i ... wygląda jak bym wybierała się na wakacjejest tak wypakowana że ho ho. Czy wasze torby też tak wyglądają?
i trzymam Cię za słowo zaglądaj do nas koniecznie ;-)
Potem się z dziewczynami na sali śmiałyśmy, że każda z nas ma kosmetyki ale żadna nie ma sił ani chęci się malować ;-) W niedzielę (tj 3 doba po cc) zrobiłam wyjątek i lekko sie pomalowałam. A torby miałam 3 - jedna przeznaczona na poród, druga rzeczy Krzysia a 3 na wyjście ze szpitala;-) Więc na poród szłam z jedną torbę ale i tak strasznie wielką... widywałam kobiety z małymi torbami i się zastanawiałam gdzie one to wszystko pomieściły
Więc czekamy na relację:-)