nie może wypisać bo nei ma jakichś specjalnych wskazań, a te badania to po prostu tak prewencyjnie. ja jestem w 4 miesiącu pierwsze usg zrobiła lekarka prowadząca i powiedziała ze wszsytko ok a teraz to tak po prostu że dobrze byłoby zrobić usg prenatalne po 20 tyg. ciązy. tylko tyle. z córką nei robiłam nic takiego i urodziłą się zdrowa ale w pierwszej ciaży to gdyby nei to ze brzuszek rósł
to nawet bym nie czułą ze jestem w ciaży czułam się lepiej niż kiedykolwiek. A teraz ciągle jak nei przeziębienie to jakaś grypa, na wadze prawie nie pzybieram po 1 miesiacu schudłam 1 kg a teraz po kolejnych 3 przybyło mi ledwie 200 gram z córką przybierałam regularnie po kilogramie na miesiac, dlatego zastanawiam się czy wszsytko tam w porządku. i stąd ta decyzja zeby takie usg zrobić.
Jak mój był to właściwie on widział ekranik, a potem jak Krszyszt. robił opis to mówił co i jak. Co do oschłości to faktycznie zbyt przyjazny to nie jest ale jak napisała Wiolcia porpostu sie nie przejmować bo ten typ tak ma. Chociaz ja nie miałam z nim żadnych problemów.