Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Rewcia, myślę, że jest duże prawdopodobieństwo, że się spotkamyMoja mała równie często zmienia pozycje, ale póki co to mnie cieszy, a nie martwi, wiec i Ty się nie przejmuj. Mam pytanie, czy w Olkuszu jest jakaś dobra Szkoła Rodzenia?Jeśli tak, to podajcie namiary. Pozdrawiam

ona jest dobra gdy nic się nie dzieje. Wiem co mówię ;-)

widocznie Niewiarowa zaczęła przejmować się pacjentami po moim przypadku ;-)Anan ja do Niewiarki chodzę do poradni. prywatnie to tylko jak na USG trzeba. szkoda ze ona w szpitalu tylko w środy jest i jest małe prawdopodobieństwo że się na nią na poród trafi. ale jak rodziłam córkę to się tak akurat złożyło że w środe jeszcze w szpitalu byłam to jak mnie zobaczyła to wiesz zainteresowałą się wypytała o wszystko i mnie i Barana (bo on poród przyjmował) a potem jeszcze kilka razy zajrzała przed wyjściem ze szpitala i do dziś na każdej wizycie pyta o małą i co,ś tam doradzi jak trzeba, ze wszystkich gin. z któymi miałam do czynienia ona jest chyba taka najprzyjemniejsza. No i jeszcze strasznie lubię panią chyba się nazywa Grażyna (pielęgniarkę, a raczej położną z gabinetu) ona działą na mnie jak najlepsza psychoterapia - chyba sie kobieta minęła z powołąniem![]()
tzn przyszla tlyko zapytać" jak tam..." 

Anan ja do Niewiarki chodzę do poradni. prywatnie to tylko jak na USG trzeba. szkoda ze ona w szpitalu tylko w środy jest i jest małe prawdopodobieństwo że się na nią na poród trafi. ale jak rodziłam córkę to się tak akurat złożyło że w środe jeszcze w szpitalu byłam to jak mnie zobaczyła to wiesz zainteresowałą się wypytała o wszystko i mnie i Barana (bo on poród przyjmował) a potem jeszcze kilka razy zajrzała przed wyjściem ze szpitala i do dziś na każdej wizycie pyta o małą i co,ś tam doradzi jak trzeba, ze wszystkich gin. z któymi miałam do czynienia ona jest chyba taka najprzyjemniejsza. No i jeszcze strasznie lubię panią chyba się nazywa Grażyna (pielęgniarkę, a raczej położną z gabinetu) ona działą na mnie jak najlepsza psychoterapia - chyba sie kobieta minęła z powołąniem![]()