Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej Rewcia, myślę, że jest duże prawdopodobieństwo, że się spotkamyMoja mała równie często zmienia pozycje, ale póki co to mnie cieszy, a nie martwi, wiec i Ty się nie przejmuj. Mam pytanie, czy w Olkuszu jest jakaś dobra Szkoła Rodzenia?Jeśli tak, to podajcie namiary. Pozdrawiam

ona jest dobra gdy nic się nie dzieje. Wiem co mówię ;-)

widocznie Niewiarowa zaczęła przejmować się pacjentami po moim przypadku ;-)Anan ja do Niewiarki chodzę do poradni. prywatnie to tylko jak na USG trzeba. szkoda ze ona w szpitalu tylko w środy jest i jest małe prawdopodobieństwo że się na nią na poród trafi. ale jak rodziłam córkę to się tak akurat złożyło że w środe jeszcze w szpitalu byłam to jak mnie zobaczyła to wiesz zainteresowałą się wypytała o wszystko i mnie i Barana (bo on poród przyjmował) a potem jeszcze kilka razy zajrzała przed wyjściem ze szpitala i do dziś na każdej wizycie pyta o małą i co,ś tam doradzi jak trzeba, ze wszystkich gin. z któymi miałam do czynienia ona jest chyba taka najprzyjemniejsza. No i jeszcze strasznie lubię panią chyba się nazywa Grażyna (pielęgniarkę, a raczej położną z gabinetu) ona działą na mnie jak najlepsza psychoterapia - chyba sie kobieta minęła z powołąniem![]()
tzn przyszla tlyko zapytać" jak tam..." 

Anan ja do Niewiarki chodzę do poradni. prywatnie to tylko jak na USG trzeba. szkoda ze ona w szpitalu tylko w środy jest i jest małe prawdopodobieństwo że się na nią na poród trafi. ale jak rodziłam córkę to się tak akurat złożyło że w środe jeszcze w szpitalu byłam to jak mnie zobaczyła to wiesz zainteresowałą się wypytała o wszystko i mnie i Barana (bo on poród przyjmował) a potem jeszcze kilka razy zajrzała przed wyjściem ze szpitala i do dziś na każdej wizycie pyta o małą i co,ś tam doradzi jak trzeba, ze wszystkich gin. z któymi miałam do czynienia ona jest chyba taka najprzyjemniejsza. No i jeszcze strasznie lubię panią chyba się nazywa Grażyna (pielęgniarkę, a raczej położną z gabinetu) ona działą na mnie jak najlepsza psychoterapia - chyba sie kobieta minęła z powołąniem![]()