Ja tam chciałam jak najszybciej wyjść bo w szpitalu wcale nie tak bezpiecznie jest - najwięcej zarazek właśnie jest w szpitalu

dlatego jak lekarka powiedziała ze możemy isc to nawet się nie zastanawiałam
Co do Tylnickiego Anan to teraz czeka się 4 miesiące na wizyte wiec juz zdażysz urodzić do tego czasu - masakra się zrobiła ma tyle pacjentek ze szok

a w szpitalu wszystkie co chodziły do innego lekarza deklarowały zmiane na Tylnickiego - ale i tak było ich ze 3 na 15 moze reszta do Tylnickiego chodziła i było mase tez dziewczyn z Oświęcimia
Powiem wam szczerze ze naprawde bardzo odbiega fachowością od reszty lekarzy - leżała ze mną dziewczyna pacjentaka Barana 10 dni po terminie

dopiero jak Tylnicki zauważył krwiaka u niej - Baran zdecydował ze w sobote zrobi jej cesarke tyle ze w piątek urodziła sama akurat tzn w sobote rano ale od piątku rodziła
Ja nie żałuje ze do niego chodziłam teraz zrobiłam bym dokałdnie tak samo - przez całą ciąże miałam poczucie ze jestem w dobrych rękach i czułam się bezpiecznie - nawet badanie jakie mi zlecał nie zleca żaden inny lekarz np herpes w zyciu nie słyszałam
To jedyny lekarz którego poleciłabym z czystym sumieniem
Ale Niewiarowej nie znam nigdy nie byłam u niej