esi
Fanka BB :)
co do samej szkoły mam jeszcze pytanie, napisałaś że ćwiczenia są przed każdym spotkaniem, rozumiem że nie jest tak jak w harmonogramie na str. int. (2 razy)? Jak się tam zapisywałam to nie bardzo mieli czas aby rozmawiać, więc nie dopytałam i teraz się gryzę.. zaczyna się o 17.30 i trzeba sie udać pod adres Kopernika 23?nie wiem najważniejszego i sama się sobie dziwie
A Ty na kiedy masz termin i jak się macie z maleństwem w brzusio? Pozdrawiam i dziękuję!
Witam,
Ogólnie harmonogram ze strony jest nieaktualny. Dostaniesz nowy :-) Przed każdymi zajęciami - nawet pierwszymi jest godzina ćwiczeń. Jedynie na tych pierwszych zajęciach najpierw poszliśmy na porodówke na chwilę i tam ochotnik ćwiczył na łóżku porodowym, a potem reszta ćwiczeń była na sali. Natomiast potem był już pierwszy wykład, więc nie było żadnego spotkania zapoznawczego tylko od razu konkrety.

Tak, idziesz na Kopernika 23. Wchodzisz główną bramą i to jest pierwszy budynek na lewo (trochę wgłąb). Nie przejmuj się, my z mężem szukaliśmy z 20 minut
Termin mam na 28 października, więc jestem tylko trochę "starsza" od Ciebie. Póki co mała szaleje i wcale nie przeszkadza jej, że ma już mało miejsca. Jutro idę na usg, więc się dowiem jak rośnie. Denerwuję się trochę, bo mam nadczynność tarczycy i całą ciążę zastanawiam się jaki to ma wpływ na dzidzię. Ale jestem dobrej myśli.
A Ty jak tam się miewasz? Pozdrawiam!
marta_diabet ja się zapisałam 2 miesiące wcześniej i byłam pierwsza na liście. Ale pospieszyłam się, bo ten termin lipcowy podobno jest oblegany. Jak masz termin na marzec to zadzwoń tam po nowym roku i się dowiedz kiedy zaczynają się zapisy. A płacisz i tak przelewem jakoś do 2 tygodni przed rozpoczęciem. Pozdrawiam!