Witam, ja rowniez rodzilam w Wejherowie ponad 4 lata temu i naprawde polecam ten szpital. Sale porodowe byly juz po remoncie i przezylam niezly szok bo sie nasluchalam od wszystkich jak to sie rodzi w boksach, a obok ciebie druga kobieta drze sie w nieboglosy...a tu niespodzianka. Sala jednoosobowa oddzielna toaleta, prysznic na sali, pilka, fotel porodowy, krzeslo porodowe, doslownie wszystko co moglobyc potrzebne w trakcie porodu. Mialam porod rodzinny i naprawde wszystkim polecam, nie wiem jakbym przezyla, bez mojego TZ :-) Opieka w trakcie, jak i po porodzie super, polozne pomagaly przy karmieniu i byly "na kazde zawolanie", nawet w miedzy czasie same przychodzily i pytaly czy czegos nie potrzeba. Teraz jestem w drugiej ciazy i rowniez zamierzam rodzic, w tym szpitalu.Co do ZZO to nie pomoge bo slyszalam wiele zlych opini na ten temat, wiec nawet mnie to nie interesowalo. Dla chetnych podaje link do strony wejherowskiego oddzialu polozniczego: Szpital Specjalistyczny im. Floriana Ceynowy w Wejherowie

Wiem, niektórzy uważają,że jest niepotrzebne, chociaż ja mam inne zdanie na ten temat.
jednak myślę o nim tak na wszelki wypadek, bowiem nie każdy poród trwa krótko, czasami nawet 20 h, nie wyobrażam sobie mdleć z bólu i zastanawiać się, czy jednak 600 zł dam rady wydać?