MartaMarkry
Fanka BB :)
to chyba sama sobie odpowiedziałaś na pytanie kiedy się pakować :-)Właśnie wolę spakować teraz większą część rzeczy i później dopakować rzeczy codziennego użytku, jak mam pózniej na ostatnią chwile w panice pakować.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to chyba sama sobie odpowiedziałaś na pytanie kiedy się pakować :-)Właśnie wolę spakować teraz większą część rzeczy i później dopakować rzeczy codziennego użytku, jak mam pózniej na ostatnią chwile w panice pakować.
To prawdato chyba sama sobie odpowiedziałaś na pytanie kiedy się pakować :-)
Dzień dobry.. Pytanie!!
Mamusie co wam się sprawdziło w szpitalu z dzieckiem? Bedziemy z córką pierwszy raz w szpitalu lezeć i rzczesze mówiąć, nie mam pojęcia co spakować sobie
Co do przekąsek nie wiem czy je pakować do szpitala, bo oddział na który idziemy do alergologiczny..Dla dziecka: talerzyk plastikowy, sztućce, bidon, ulubione zabawki najlepiej takie które można umyć/wyprac, lampka nocna mała, ubranka, pampersy jeśli używa, kocyk i poduszka, przekąski typu musiki, owoc czy co tam jecie.
Dla siebie: ubrania, kapcie, ręcznik, kosmetyki pierwszej potrzeby, woda, kubek, kawa/herbata, ładowarka, swoje przekąski.