Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wysle ci jutro bo musze sie dokopac do wizytówkiznalazłam ... dzięki
zatem ... jakbyś mogła to wyślij mi namiary na prywatny gabinet na privka :-)

)!
, ale tak z ciekawości zaczęłam szukać po forum, no i znalazłam swoją szkołę rodzenia.:-) Widzę, że nikt nie wierzy w tą reklamę, ale ja czuję się zobowiązana potwierdzić jej autentyczność. Program nie do końca jest bezpłatny
, ale można tak powiedzieć w przybliżeniu. W zeszłym roku zapłaciłam 20 zł za udział. Resztę rzeczywiście płaci miasto 9dobrze, że w takim mieście mieszkam
). Szkoła z prawdziwego zdarzenia. Położna, ginekolog, pediatra i psycholog. Wszystko profesjonalnie i naprawdę w miłej atmosferze. A tą ceną przekowanałam nawet swojego męża do pójścia ze mną.
i następną dzidzie bede rodzic tam:-)ja rodzilam na kaminskiego miesiac temu- coz ..co do samego porodu- mialam naturalny i raczej nie trwal dlugo, narzeczony byl caly czas ze mna...dzieki poloznej ,ktora duzo mi pomogla i robila masaz w trakcie porodu, nie bylam nacinana ani nie pękłamjednak gorzej wyglada sprawa potem...polecam zabrac ze soba termometr- ja mialam zepsuty i jak wrocilam do domu okazalo sie ze mialam 38,8. O wszystko nalezy sie pytac i nie wstydzic sie!!!! Pielegniarki sa raczej mile ale nie za bardzo zainteresowane...No i co do piersi i karmiania- mi nie pokazal nikt jak mam to robic i co robic przy nawale pokarmu wiec radze wczesniej dowiedziec sie jak najwiecej.