Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wysle ci jutro bo musze sie dokopac do wizytówkiznalazłam ... dzięki
zatem ... jakbyś mogła to wyślij mi namiary na prywatny gabinet na privka :-)

)!
, ale tak z ciekawości zaczęłam szukać po forum, no i znalazłam swoją szkołę rodzenia.:-) Widzę, że nikt nie wierzy w tą reklamę, ale ja czuję się zobowiązana potwierdzić jej autentyczność. Program nie do końca jest bezpłatny
, ale można tak powiedzieć w przybliżeniu. W zeszłym roku zapłaciłam 20 zł za udział. Resztę rzeczywiście płaci miasto 9dobrze, że w takim mieście mieszkam
). Szkoła z prawdziwego zdarzenia. Położna, ginekolog, pediatra i psycholog. Wszystko profesjonalnie i naprawdę w miłej atmosferze. A tą ceną przekowanałam nawet swojego męża do pójścia ze mną.
i następną dzidzie bede rodzic tam:-)ja rodzilam na kaminskiego miesiac temu- coz ..co do samego porodu- mialam naturalny i raczej nie trwal dlugo, narzeczony byl caly czas ze mna...dzieki poloznej ,ktora duzo mi pomogla i robila masaz w trakcie porodu, nie bylam nacinana ani nie pękłamjednak gorzej wyglada sprawa potem...polecam zabrac ze soba termometr- ja mialam zepsuty i jak wrocilam do domu okazalo sie ze mialam 38,8. O wszystko nalezy sie pytac i nie wstydzic sie!!!! Pielegniarki sa raczej mile ale nie za bardzo zainteresowane...No i co do piersi i karmiania- mi nie pokazal nikt jak mam to robic i co robic przy nawale pokarmu wiec radze wczesniej dowiedziec sie jak najwiecej.