ewunia_23
bezpartyjna...
dr Tomasz Dmochowki (szpital Raszei) ma gabinet na Kosińskiego, cudowny czlowiek, czulam sie u niego bardzo bezpieczna, nie zada dodatkowych oplat, jest prawym, dobrym czlowiekiem i swietnym specjalista polecam bardzo serdecznie, bardzo uczciwy czlowiek!! uwaga na wizyte trzeba sie zapisac prawie na miesiac przed wizyta, w wyjatkowych przypadkach jest w stanie "wcisnac" pacjentke, oby tylko bylo wszystko ok, zdarza sie ze wizyta sue opoznia o godzinke, ale warto czekac!!! z dobrego zrodla wiem ze chyba zrezygnuje z praktyki w szpitalu bo nie wyrabia, zakupil bardzo nowoczesny aparat usg i skupi sie na prywatnej praktyce

:sick:
,moja znajoma rodziła w Swietej rodzinie na Engla ,meczyla sie 26 godzin-mimo podania zoo ,bolało -poród zakonczony cc,wypisana do domu po 4dobach,w domu okropny ból brzuch ,lekarz mówi ze po cesarce tak jest,kolejny dzien a ona juz nie wytrzymuje,jedzie do szpitala i co sie okazuje pecherz przyszyty do powłok brzucha i uszkodzona nerka -operacja i czeka ja nastepna . I jak by tego było mało dziecko w szpitalu bo okazało sie ze zakazone gronkowcem