Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a pobyt w klinice kosztuje? muszę przyjść ze skierowaniem czy normalnie ze skurczami i mnie przyjmą?Sheepy u mnie klinice Św.Rodziny masz za damke znieczulenie,do wyboru zewnątrz oponowe,lub dożylne ja wybrałam dalargen.
Anula 1975 - dzięki za odpowiedź, ja jednak czułabym się pewniej mając opłaconą położną, więc podciągam wątek...
Czy ktoś ma doświadczenia z opłaceniem położnej? Nie chodzi mi o namiary położnej, ale o to jak to zrobić?
SiSi -ja tez bedę rodzic na Polnej bo stamtąd mam lekarzy prowadzacych i z dzidziusiem nie do końca dobrze. Opinie opiniami ale jednak chcą tu rodzić mamusie nie tylko z wlkp.
Nikogo nie zamierzam opłacać właśnie dlatego, że nikt mi nie zagwarantuje obecności w pracy danej położnej. Równie dobrze może mieć trudniejszy przypadek i..... po sprawie. Zresztą sami lekarze zapytali mnie czy mam za dużo pieniędzy![]()
Moi znajomi oplacili lekarza na Engla i czekali 24h bo akurat nie mial dyżuru (dobre sobie) I tak to wygląda.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie i zdrowego maluszka!!!!