no to zdaję relacje z Polnej ;-)
co do majtek nadal nie można mieć ale kto ma i ukrywa zdejmuje przed obchodem ;-)tylko zwracali uwagę a każdy robił jak uważał
teraz wypisują po 2 dobach od porodu SN
dają i są ciągle dostępne : piżamy , szlafrok , kaftaniki dla dzieci , pieluszki , podpaski , podkłady na łózko , podkłady do przewijania , kosmetyki typu puder, krem na odparzenia , pieluszki tetrowe więcej nie pamiętam ;-)
co mnie zdziwiło od razu pytali się czy karmię piersią czy che dokarmianie itd wiec w razie co można rozmawiać z pediatra który to zleca odpowiednią dawkę itd

i wtedy mleczko jest dostępne ich
No i sam poród tym razem dla mnie rewelacja bo trafiłam na 2 położne co odbierały mi poród i jak poprosiłam żeby mnie nie nacinały powiedziały że zrobią wszystko by tak było ale oczywiście zależy to też od naszej współpracy tak że sam poród trwał 4 minuty bez nacięcia a synek 4,5kg :-)
ogólnie byłam zadowolona tylko byłam wściekła że mi porodu nie chcą wywołać odrazu jak pojechałam do szpitala ale w sumie teraz się cieszę bo wszystko samo się rozkręciło w szybkim tempie gdzie oszczędzono mi ich wynalazków do wywoływania porodu ;-)