Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Słyszałam ze można sie udać do swojej przychodni od rodzonego i tam ma sie wizyty z położna czy to prawda?
Nie wiem, czy pytanie nadal aktualne, bo trochę czasu minęło, ale post bez odpowiedzi, więc odpowiadam
Ja z pierwszym dzieckiem (2 lata temu) poszłam po prostu do przychodni swojej i dostałam namiary na położoną. Każda przychodnia powinna mieć położną i udostępnią Ci jej dane i nr telefonu.;-)
Ja byłam na roomingu i trzeba było wychodzić przed oddział, a noworodek zostawał albo przy pielęgniarkach w dyżurce albo w pokoju i któraś z dziewczyn dzwoniła na tel. jak płakał. Tata nie może wejść na oddział, więc szansę na zmianę pieluchy ma dopiero w domu
Ja też rodziłam w Św. Rodziny!I same superlatywy mogę tylko mówić. Wspaniała opieka, położne cudowne! Szpital jak nowy, kilka lat po remoncie. W każdym pokoju kąpią dzieciaczki, nie trzeba ich nigdzie nosić na kąpiel.
Jedyne, co mi do końca nie odpowiadało to brak odwiedzinJa byłam na roomingu i trzeba było wychodzić przed oddział, a noworodek zostawał albo przy pielęgniarkach w dyżurce albo w pokoju i któraś z dziewczyn dzwoniła na tel. jak płakał. Tata nie może wejść na oddział, więc szansę na zmianę pieluchy ma dopiero w domu
Ale drugie chyba mimo to rodziłabym w tym szpitalu.
edit - znasz już płeć dzidziusiów?