reklama

Szpitale:) jaki wybrac w Poznaniu

Hello:), mam pytanie za 3 miesiac rodze:) i mysle jaki szpital wybrac a chodzi mi o miasto Poznań:), moze doradzcie mi jaki?
mam do wyboru:
ul Polna
ul.Jarachowskiego
i Raszei lub Lutycka:), moze kotras z was juz tam rodzila i by mi naspiala co i jak? bo sie boje i to jest moja pierwsza ciaza:) i nieche byc zniecheca do koljnego dziecka , bo niekotrzy opisuja tak i mowia tak ze niewiaodmo gdzie rodzic wychodzi na to ze najlepiej w domku:P <żart>:) ale ogolnie boje sie narazie chodzi mi głowinie o opieke , czy sa znieczulenia domiejscowe czy dożylne? i czy lekrze zajmuna sie szybko toba jak zaczynasz rodzic czy ciebie olewaja jak masz silne bole? czy to prawda ze musisz miec lewatywe:)? czy pielegniarki zajmuja sie toba dobrze:), czy dziecko po porodzie mozna miec przy sobie ? ile kobiet lerzy na sali? i wogule takie pierdolki:P hehe aha i czy mozna miec w kotryms z tych szpitali swoj pokoj? pozdrawiam i dzienki:)

reklama
Hello:), mam pytanie za 3 miesiac rodze:) i mysle jaki szpital wybrac a chodzi mi o miasto Poznań:), moze doradzcie mi jaki?

Witaj.

Ja mam jeszcze parę miesięcy ale chyba ostatecznie zdecydowałam się na szpital na ul. Jarachowskiego... W pierwszej wersji miała być Lutycka, ale tam nie robią znieczuleń zewnątrzopoowych więc zrezygnowałam.

Poczytaj sobie wątek o Poznańskich szpitalach ;-)

https://www.babyboom.pl/forum/zlota-lista-f51/szpitale-i-prywatne-kliniki-poznan-1843/

hmm...o ile bedzie wszystko dobrze z mom malenstwem to wacham sie miedzy raszei a swietej rodziny...
a jesli bedzie cos nie tak to niestety lutycka lub polna ale osobiscie odradzam te dwa szpitale jesli nie ma zadnych komplikacji.....sa to duze gmachy wiec i opieka moze jest dobra ale za bardzo rzeczowo podchodza do pacjentek

dziewczyny mam takie pytanie (pewnie głupie) mieszkam 2o km od Poznania czy jak zacznę rodzić mam prawo wezwać karetkę ??
i jeśli np. zdecyduję się na szpital św rodziny to jak mogę sobie zapewnić że na pewno tam pozwolą mi urodzić ?

agunia chyba mamy ten sam termin:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry