Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pierwszą ciążę poroniłam, druga była zagrożona. Przy drugiej zmieniłam lekarza i wszystko skończyło się dobrze, a łatwo nie było. Mnie poprowadził dr Jankowski. Przyjmuje w klinice na Kostrzewskiego. Mega polecam.Hej Dziewczyny, czy któraś z Was może polecić dobrego ginekologa z Krakowa, który pomoże w staraniach po ciąży obumarłej? Jest dużo klinik w Krakowie, ale mam obawy że zdzierają kasę, a nie do końca pomagają... Macie kogoś zaufanego?
Polecam dr Andrzeja Fugla. Zarowno ja jak i moja bratowa do niego chodzimy. Przyjmuje w luxmed. Ja nie mialam problemu z poronieniem ale moja bratowa tak i jej nastepna ciaze prowadzi super od poczatku. A problemy miala spore.Hej Dziewczyny, czy któraś z Was może polecić dobrego ginekologa z Krakowa, który pomoże w staraniach po ciąży obumarłej? Jest dużo klinik w Krakowie, ale mam obawy że zdzierają kasę, a nie do końca pomagają... Macie kogoś zaufanego?