Czesc Dziewczyny jestem nowa, za bardzo nie wiem jak sie poruszac na frum itp. Mam jednak pytanie jestem w 36 tygodniu ciazy zamierzam rodzic w Madurowiczu czy moze ktoras z was orientuje sie czy znieczulenie w tym szpitalu jest odplatne??
Z tego co ostatnio słyszałam od położnej ze szkoły rodzenia, to w ogóle marna szansa na znieczulenie w tym szpitalu, to samo w Koperniku - niby tylko ze wskazań medycznych, a że u nich wskazania prawie nie występują.. W Rytgierze za opłatą zrobią bez problemu, a w ICZMP bez problemu i bez opłat.
Zosia jak schodzila w dol kanalem rozrwala glowka mnie cala takze przez prawie poltora godziny mnie zszywano, mialam cewnik, goraczke, i naprawde czulam sie okropnie. w tym szpitalu w ktorym rodzilam byl taki przyoddzial w ktorym pracowaly pielegniarki opiekujace sie dziecmi, nie robily tego polzne, i mowily ze jeszcze poki ma nam kto pomoc mamy korzystac, bo potem wrocimy do domu i nie zawsze bedzie ten ktos trzeci...
zapadałam się tak, ze prawie na podłodze leżałam
chociaż słyszałam, że powymieniali??
:-) Może jakiś lekarz to przeczyta i wreszcie szpital ulituje się nad biednymi położnicami!