Ja wlasnie chce w matce polce rodzic...lezalam dwa razy tam I naparwde mialam dobra opieke czulam sie tam.bezpieczna
Agunia2301, no właśnie skrajne opinie słyszę o matce polce. Jednak jakoś mnie ten szpital przeraża ...:/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja wlasnie chce w matce polce rodzic...lezalam dwa razy tam I naparwde mialam dobra opieke czulam sie tam.bezpieczna
Wiesz co ja w medeorze rodze bo jednak wszystko z mala okiAgunia2301, no właśnie skrajne opinie słyszę o matce polce. Jednak jakoś mnie ten szpital przeraża ...:/
Agunia, to dobrze, że z małą wszystko dobrzeWiesz co ja w medeorze rodze bo jednak wszystko z mala oki![]()

Trzymam kciukiJa mam lekarza w medeorze I bede tam rodzic jesli porod nie zacznie sie przed 37tyg bo tam musi byc 37tyg zeby rodzic obecnie zaczynam 32 wiec mysle ze doczekam te 5tygodni![]()