Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po zzo leżałam od piątku (operacja) do wtorku. We wtorek juz do domu. Pielęgniarki pytają sie, czy w czymś pomóc i są na każde zawołanie dosłownie.Hej,
Termin mam na koniec maja i tak jak Ty będę miec cc (chodzę do lekarza współpracującego ze szpitalem). Napisz mi jakie miałaś znieczulenie i wogóle jak to wszystko wyglądało, ile leżałaś po. Ja miałam cc kilka lat temu w znieczuleniu ogólnym i po leżałam 9 dni, ale wiem, że teraz to wszystko wygląda całkiem inaczej.
Pozdrawiam
Kiedyś też miałam obawy, czy mnie przyjmą i czy bedzie miejsce. Mówiono, że jeszcze sie nie zdarzyło, żeby nie było miejsca.Witam,
Ja mam jedno pytanie odnośnie Łubinowej. Czy każda ciężarówka odwiedzająca lekarza dyżurującego tam jest przyjmowana na odział? Chodzi mi o zagrożenie przedwczesnego porodu przez skracająca się szyjkę macicy. Czy klinika posiada inkubatory i sprzęt wspomgający dla noworodków?