Anulaa88
Fanka BB :)
Raciborska jest teraz cała odremontowana, Klima w salach, sale max 3 osobowe z łazienkąLubinowa super jeśli nie będzie komplikacji
Raciborska trochę PRL ale jeśli nie masz dużych wymagać ok
Bonifratów najlepszy moim zdaniem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raciborska jest teraz cała odremontowana, Klima w salach, sale max 3 osobowe z łazienkąLubinowa super jeśli nie będzie komplikacji
Raciborska trochę PRL ale jeśli nie masz dużych wymagać ok
Bonifratów najlepszy moim zdaniem
@Anulaa88 a to przepraszam nie wiedziałam że zrobili remontNo to jak najbardziej na plus
Rodziłam tam już rok temu. Teraz, z tego co widziałam, to znowu są zmiany. Sale porodowe można zobaczyć na stronce[emoji4]Raciborska jest teraz cała odremontowana, Klima w salach, sale max 3 osobowe z łazienką
Tak, tak jest, są dwie na neonatologii które są niemiłe...szczególnie jedna ale trzeba mieć szczęście żeby na nie trafić [emoji23][emoji23][emoji23] Ja leżałam tam 8 dni, więc mi się udałoNa Racibroskiej byłam i powiem szczerze sale porodowe bardzo ładne i wyposażone we wszystko co potrzebne, pokoi nie widziałam bo były zajęte więc nie było możliwości. Panie polozne wydaja się być mile, sympatyczne tylko czy tak jest faktycznie?nie wiem tez jak pomoc ze strony pielegniarek noworodkowych
Rodzisz, gdzie chcesz, ale warto wcześniej sprawdzić informacje i opinie o szpitaluDziewczyny a jak to jest z wyborem szpitala? Bo ja jestem zielona w temacie i dopiero będziemy zaczynać starania. Czy szpital się jakoś wcześniej wybiera? Czy po prostu jadę gdzie chcę gdy się rozpocznie poród?
Juliamed w Katowicach, Kwiatkowskiego 8. Super wykłady, zajęcia praktyczne i dodatkowe wykłady ze specjalistami. Opieka położnej ze szkoły rodzenia po porodzie. Bardzo polecam!Hej, czy polecacie jakaś darmowa szkole rodzenia w Katowicach lub Mysłowicach ?
Ja rodzilam 3miesiace temu w szpitalu na Łubinowej. Jest to szpital prywatny lecz gdy sie chodzi na wizyty(200zl) do lekarza to porod ma sie darmowym. Jednak jrsli chce ktos przyjsc "z drogi" na sam porod to musi placic. Ja bardzo polecam trn szpital. Jest na najwyzszym poziomie. Personel wysmienity. Kazdy pomoze, doradxi, pogada. Nastepne dziecko/dzieci tez tam chce rodzic!