Adasiu!
lek. Ilona Piechuta-Kośmider
ul. Brzozowa 6/4
wt. i czw. od 16 (chyba, czasem wcześniej, pani z rejestracji jest od 15) do oporu
tel. 258-44-58
604-410-505
Pierwsze badanie (jak byłam w ciąży) wraz z cytologią chyba 100 zł. Usg robi w drugim gabinecie na zZadolu za 50 zł. Tam też ma gabinet.
dr Świtała
przyjmuje w Superjednostce, ale niestety nie wiem jak przyjmuje. Byłam u niego raz na usg. Samo usg: 50 zł., a badanie+usg:130 zł. Sama wizyta 100 zł. Tak było chyba we wrześniu. Ultrasonograf ma na miejscu (przy fotelu). Miły i dobry fachowiec. Słyszałam (ale nie wiem ile w tym prawdy), że sama jego asysta przy porodzie kosztuje 300 zł.
tel. domowy 251-44-16, kom. 502-263-696.
Osobiście jestem bardzo zadowolona z p. dr Kosmider. Zawsze gotowa mnie przyjąć. Nieraz jeżdziłam do niej na dyżur do szpitala (tam przyjmowała mnie chętnie i nieodpłatnie), ale to tylko w wyjątkowych sytuacjach. Rzeczowa i chętna do pomocy. Do dyspozycji pacjentki 24 godz./dobę. Rodziłam przy niej bez znieczulenia (cos tam dostałam dożylnie) i było ok, choć wcześniej bardzo panikowałam.
W razie jeszcze jakichkolwiek pytań, jestem do Twojej dyspozycji Adasiu. Powodzenia. No i gratuluję! Ciąża, poród, a potem bycie z Małym w domu to niesamowite przeżycie. Czeka Cie wiele, wiele wspaniałych chwil.