Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Niestety po 8 godzinach porodu miałam cały czas tylko 3 cm rozwarcia, o 8 rano podano mi oksytocynę, o 9 odeszły mi wody i pojawiły się bóle parte, ale wolę je sto razy niż wcześniejsze ból, o 10 mnie zbadano, a o 10.10 już urodziłam moją córcię:-). Moim zdaniem wszystko zależy na kogo się trafi z personelu, ja trafiłam na 2 zmiany położnych i każda miała inne podejście do pacjentki, jeśli macie już na coś wydawac kasę to chyba najlepiej zinwestowac w swoją położną. Opieka poporodwoa-KOSZMAR. Może tylko 2,3 piguły miłe reszta- tragedia, więcej pomagają koleżanki z sali niż pielęgniarki. Ze mną leżała dziewczyna, której mąz zapłacił połoznej do reki, że przyszła i pokazała jak karmic dziecko, skadal!!! A potrafią tylko strajkowac.Mówi się, ze to przez ludzi one takie są, bo ludzie im biorą kasę i one dlatego tej kasy oczekują, a nic za darmo nie zrobią, no ale weź nie zapłać! To by dzieciaczyna głodny był. No ale nic, nie jest jeszcze tak źle. Jak dziewczyny opisują porody w angli albo w irlandi to jest dopiero skandal, u nas pełen luxus i pełna opieka.Ze mną leżała dziewczyna, której mąz zapłacił połoznej do reki, że przyszła i pokazała jak karmic dziecko, skadal!!! A potrafią tylko strajkowac.
.