Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. KATASTROFA!!!! Na izbie przyjęć z bólam porodowymi 2 h! Pomimo że przez jakiś czas byłm jedyną pacjętką. Po porodzie leżałam przez całą noc i pół dnia na przedporodowej, bo na poporodowych nie było miejsca. Nikt się nie zjawił żeby zapytać czy umiem, czy mam siły "obsłużyć" moje nowo narodzone dziecię. Nikt się nie zapytał czy w czymś mi pomuc. Czy umiem przystawiać do piersi zapytali w poniedziałek( urodziłam w piątek) jak już wychodziłam do domu. Od soboty przez dobę leżałam na sali ogólnej poporodowej i leżała ze mną dziewczyna która była po cc i nie miała pokarmu, nie radziła sobie z dzieckiem i ta maleńka płakała prawie przez 24h/ dobę. Nikt do niej nie przyszedł, nie pomógł
.

!!!! Nagle "przepraszam, czy mogę?", " czy nie przeszkadzam?", " jak się pani czuje?", "jak maleńkaspała?"!!! Wtedy cud, miód i malina!pozwolę sobie wtrącić się do rozmowy. Ja tez rodziłam w Bródnowskim, we wrześniu. Szpital ok i opieka również. Jeśli chodzi o Inflancką oceniam ją negatywnie, tłok, bałagan i zero opieki.
Brodnowski zbier faktycznie duzo dobrych opinii.
Bo u mnie po CC opieka była dobra ( 12 leżałam na pooperacyjnej ) mały był obok mnie , babki mi go dawały żebym próbowała karmić, nie miałam pokarmu był dokarmiany , wszystko przy nim robiły ja tylko lezałam . Potem byłam w jedynce ale sama sobie radziłam i nie chciałam nawet żeby mi ktoś pomagał , jakoś nie miałam takiej potrzeby . Obok na normalnej sali leżała dziewczyne która była ze mną w szkole rodzenia . dziecko miało żóltaczkę nie można jej było wybudzić do karmienia . babka latała jakaś do niej z wagą jak się udało nakarmić wazyły ile zjadła itp . Tez była zadowolona z pomocy . Choć szpital to straszna masówka i bardzo wielki tłok . 

Powiedzcie mi jeszcze co trzeba zabrać ze sobą do kliniki ?
Dają jakąś listę na pierwszej wizycie ?
Chodzi mi rzeczy dla maluszka i dla mamy ( podkłady na łóżko? pieluchy? podpaski? )
Co trzeba mieć swojego a co dam się dostaje ?