Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a moge cos powiedziec, bo lezalam 17 dni, bo Sara miała zakazenie zaraz po porodzie i nie bylo wesoło :/ no i mają tam co wazne oddzial ratowania noworodkow gdyby cos sie działo pietro nizej, widzialam jak ratowali kilogramowe malenstwa, bo Sara lezala tam na obserwacji dobe.magdaa a moglabys napisac cos wiecej o tym szpitalu? jakie tam sa warunki, za co trzeba zaplacic i ile? Moj lekarz polecil mi polozna, zastanawiam sie ila taka przyjamnosc kosztuje.witam,
ja rodziłam w Bielańskim rok temu. juz opisywałam tu co i jak. miałam tam swojego lekarza więc dlatego tam rodziłam choć jechałam z Wesołej.
Szpital ok. pielegniarki na patologii ok, na pooperacyjnej też. a! zapomniałam dodać ze rodziłam cc. Tam, można powiedzieć, że są trochę nastawieni na cc. jak tylko jest cos nie tak to się nie patyczkują i robią cesarkę. mój lekarz chciał zebym rodziła naturalnie, ale ja się bałam. poza tym pierwszą urodziłam przez cc. popatrzyli i stwierdzili, ze nie ma problemu. będzie cc. nawał dziewczyn bardzo duży. łatwo dostać się nie było. pomimo, ze miałam skierowanie to i tak raz byłam odesłana. A żeby się załapać to mój lekarz położył mnie w piątek po południu (kiedy dużo było wypisów). przelezałam cały weekend aż do wtorku. we wtorek cc a potem na położnictwie do piątku.
pierwszą rodziłam na Solcu. 7 lat temu. też dobry szpital, dobra opieka.