reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

reklama
Polecam szpital Bródnowski. Rodziłam we wrześniu 2016 roku (przez cc, ułożenie pośladkowe). Nie mogę się wypowiedzieć na temat samej porodówki, ale na patologii ciąży i już po urodzeniu dziecka było naprawdę miło :) Teraz mieli remont, to pewnie łazienki będą już w lepszym stanie :) Jedzenie mi smakowało, miałam pomoc pań położnych. Odpowiadały na każde pytanie dotyczące opieki nad dzieckiem. Miałam problemy z laktacją, ale dzięki wsparciu pań tam pracujących, po 4 dniach pojawiły się pierwsze kropelki :D W lutym znowu rodzę i na pewno tam! :)

Polecam szpital na Madalińskiego - rodziłam 13 miesięcy temu, poród sn, mąż był cały czas ze mną, o wszystkim byliśmy informowani i wszystko nam wyjaśniano - i podczas porodu i dalszego pobytu w szpitalu, który niestety przedłużył się do 6 dni bo Mała miała żółtaczkę. Drugi raz także zamierzam tam rodzić, tym razem jednak zgodnie z zalecaniami będzie cc (już wkrótce bo 13 listopada).

ja co prawda dopiero mam dzieciątko w planach ;) ale już wiem, że będzie to w invikcie. Widziałam też dużo komentarzy na temat cen leczenia w klinikach i tym bardziej polecam invikte bo teraz mają tam nowy program dofinansowań :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry