aga6
Fanka BB :)
Marcin Wieczorek Rewelacyjny lekarz zreszta opinie na znanym lekarzu potwierdzają to,ja chodziłam do Niego do Babka medica ale przyjmuje jeszcze gdzies.
Szkoda ze tak daleko przyjmuje :-( ja z drugiego końca Warszawy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marcin Wieczorek Rewelacyjny lekarz zreszta opinie na znanym lekarzu potwierdzają to,ja chodziłam do Niego do Babka medica ale przyjmuje jeszcze gdzies.
Nie bede miala z kim starszej corki na pol dnia zostawiac ;-(Gdzieś jeszcze przyjmuje na Ursynowie chyba..... Ja jeździłam do niego 40 km..... Warto
Polecasz jakąś położną lub lekarza? Też będę tam rodzićPolecam szpital na Madalińskiego - rodziłam 13 miesięcy temu, poród sn, mąż był cały czas ze mną, o wszystkim byliśmy informowani i wszystko nam wyjaśniano - i podczas porodu i dalszego pobytu w szpitalu, który niestety przedłużył się do 6 dni bo Mała miała żółtaczkę. Drugi raz także zamierzam tam rodzić, tym razem jednak zgodnie z zalecaniami będzie cc (już wkrótce bo 13 listopada).
Akurat lekarze że Starynkiewicza nie mają żadnego problemu z CC. Tam co drugi poród jest przez cc. Nie na rodzenia naturalnego na siłę, dobierają to ci jest lepsze dla pacjentki. Mój synek może być bardzo duży i moja lekarka już ki zapowiedziała, że jakby miał nic ponad 4 kg to u nich nie ma mowy o naturalnym porodzie, bo nie lubią kobiet męczyć. Pytanie któremu lekarzowi ufasz bardziej i jakie są powody tego wskazania do cc.Dziewczyny mam tą prośbę. Nie wiem co robić.
Chodzę do lekarza do przychodni przyszpitalnej na Starynkiewicza. I tam też chciałabym rodzić,ze względu na ewentualne komplikacje przy porodzie. Niestety ten lekarz uważa że powinnam rodzić naturalnie,że powinnam jednak spróbować. Według opinii dwóch innych lekarzy (Luxmed i prywatnie) rozwiązanie powinno być przez cc. Jak byście zrobiły aby jednak rodzić na Starynkiewicza a rodzić przez cc?
Ja Ci niestety zadnego nie polece.. bylam u kilku i kazdy to buc. Jak chcesz to na priv moge Ci nazwiskami opisac..Dziewczyny czy któraś może polecić dobrego ginekologa z luxmedu w warszawie do prowadzenia ciąży?
OkJa Ci niestety zadnego nie polece.. bylam u kilku i kazdy to buc. Jak chcesz to na priv moge Ci nazwiskami opisac..