Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Priscilla pisze:Z ta opieka to sie zgodze, bo tez o tym slyszalam same pozytywy
Wejdz na forum na gazete.pl - tam jest sporo negatywnych opinii o Instytucie Matki i Dziecka.
[/quote
dzięki bardzo a czy możesz podać mi link na forum gazety]
Ja niestety nie zdązyłam( opinie słyszałam bardzo pozytywne) ,bo urodzilam w przeciągu 13 min. od momentu przyjazdu na Karową :laugh:,ale szczerze polecam położną Magdę Zdunicz-Skośkiewicz!!! SUPER Bardzo ciepła, otwarta osoba, jest naprawdę oparciem w tych trudnych dla kobiety chwilach, ma w sobie tyle spokoju i opanowania , ze widać ze jest położną z powołania!!!! Poza tym to nie jest tylko moja opinia, ponieważ lezałam na sali z kobietami, ktore równiez ja chwaliły!! Jako lekarza mogę polecic dr. Agnieszkę Sotowską. Prowadziła moją pierwszą ciąże (ponieważ miałam cukrzycę ciężarnych ). Jest specjalista w tej dziedzinie. Moją drugą ciążę również przeszłyśmy razem . Bez problemów. PozdrawiamHenrietta pisze:Hej,
Czy ktoras z Was miala moze okazje rodzic z polozna p. Agnieszka Mucha ze szpitala na Karowej? Bede wdzieczna za opinie.
Pozdrawiam![]()