Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ewako pisze:Mimi tego ze do tego szpitala mam 5 min drogi, nie brałam go pod uwagę.
ewako pisze:Tak obsługą to aż ja jestem zdziwiona. Mimi tego ze do tego szpitala mam 5 min drogi, nie brałam go pod uwagę. Naczytałam się dużo złych opinii,m ale los chciał inaczej ponieważ skurcze co 3 min mialam o 8 rano, więc nie pchałam się już w korki stresując męża i siebie (miałam w imid rodzić).
Porodem jestem zadowolona, trafiła mi się super położna. Gorzej z opieką po porodzie. Nikt nie potrafił mi wytłumaczyć gdzie robię błąd przystawiając dziecko do piersi. Wszyscy przychodzili dostawiali dziecko za pomocą cuciu (glukoza) i koniec.
Co do warunków porodówka może nie jest w jakim super stanie, ale nie jest źle. Szczerze spodziewałam się czegoś gorszego. Dla mnie najważniejsze było, ze jestem sama. Są boksy osobne z drzwiami jak parawan. Na położnictwie też nie wydaje mi się żeby było najgorzej sale są chyba 4-osobowe, każda sala ma toaletę i telefon. Ja wziełam sobie jedynkę (doba 50 zł). Znieczulenie 350 zł. A za poród rodzinny nie płacisz.
Jestem zadowolona, bo naprawdę nie spodziewałam się takiego przyjecia. Każdy ma dla ciebie trochę uśmiechu. Naprawde polecam. Jeżeli o czymś jeszce zapomniałam to się to śmiało... ;D