Kochane Dziewczyny, rodzic będę już wkrótce. Jak ktoś słusznie napisał wcześniej jak jest jeden szpital w mieście to nie ma wyboru i nie ma problemu, a jak jest to takie miasto jak Warszawa to niestety, zaczyna się kołowrotek i mnóstwo rozmaitych opinii na temat rozmaitych szpitali. Czytywałam o rozmaitych lekarzach, w początkach naszej ciąży. opinie były tak różne na temat tych samych osób, że aż strach. Wybraliśmy lekarza przy okazji pierwszego USG. Jakoś specjalnie nie narzekam, rewelacja tez żadna. Teraz przede mną, przed nami, wybór szpitala w którym będe rodzic swoje pierwsze dziecko. Boję się jak cholera, a jeszcze jak czytam o tych koszmarach co niektórzy przeszli to ciarki mi chodzą po plecach. Czytam posty które byly napisane wczesniej, opienie pochodzą z 2004 roku!! Może coś się już pozmieniało w tych szpitalach o których piszą?????????
Rozpatruję Starynkiewicza. Czekam na Wasze zdanie o tym szpitalu i Wasze doswiadczenia. Mi lekarka powiedziala, ze kazdy szpital jest taki sam i rózni sie jedynie kolorem kafelków. Jedynie odradza szpital na Żelaznej, gdyż jest tam zbyt dużo powikłań jak na jej gust.
Błagam niech ten koszmar ciążowy sie juz skończy, niech mała bedzie juz ze mną, cała i zdrowa.....................................