Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć, dziewczyny czy któraś z Was może polecić lekarza prowadzącego na Karowej? Właśnie jestem po pierwszej wizycie u dr Obrębskiego, jestem średnio zadowolona. Może któraś z Was miała z nim do czynienia? A może polecicie mi lepszego lekarza w tym szpitalu. Chciałabym właśnie tam mieć prowadzoną ciążę.
Z góry dziękuję

Cześć, dziewczyny czy któraś z Was może polecić lekarza prowadzącego na Karowej? Właśnie jestem po pierwszej wizycie u dr Obrębskiego, jestem średnio zadowolona. Może któraś z Was miała z nim do czynienia? A może polecicie mi lepszego lekarza w tym szpitalu. Chciałabym właśnie tam mieć prowadzoną ciążę.
Z góry dziękuję
Dr Pekala jest konkretna i dobra
a co Ci sie nie podoba w dr Obrebskim
w sumie go nie znam osobiscie ale ma duzo pocjentek
Moze trafilas na niego jak mial gorszy dzien
Dobrym lekarzem jest tez Dr Czajkowka -zarzadzala patologia II jak ja rodzilam.a najlepiej jest jak chodzisz prywatnie do niej lub do jej melza wtedy to masz wszedzie pierwszenstwo i inaczej na Ciebie patrza..

pozdrawiamInflancka - i tu mam pytanie do Was - czy ktoras z Was rodzila i co moze mi powiedziec o tym szpitalu, poloznych?? Bo bylam na spotkaniu z polozna no i bardzo pozytywnie wszystko odebralam... poza cenami moze.