Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie prowadzila na poczatku Dr Szymanska,sympatyczna i rzeczowa kobietaDr Pekala jest konkretna i dobra
a co Ci sie nie podoba w dr Obrebskim
w sumie go nie znam osobiscie ale ma duzo pocjentek
Moze trafilas na niego jak mial gorszy dzien
Dobrym lekarzem jest tez Dr Czajkowka -zarzadzala patologia II jak ja rodzilam.a najlepiej jest jak chodzisz prywatnie do niej lub do jej melza wtedy to masz wszedzie pierwszenstwo i inaczej na Ciebie patrza..
Aniknulka jak sie czujeszpozdrawiam
Serdecznie dzięki za podpowiedź. Zostanę jednak chyba przy dr Obrębskim. Może faktycznie trafiłam na słaby dzień za pierwszym razem. Następnym razem był w porządku.
Teraz niestety leże plackiem w domu, 9 tydzień ... odklejająca się kosmówka. wierzę, że wszytko dobrze się ułoży. pozdrawiam![]()
:-)
oszczedzaj sie i lez jak lekarz przykazal...Dziekuję Ci za szczegółowy opis. Ja też myślę o tej sali porodów rodzinnych. Chciałabym rodzić z mężem, a położne mówiły że na tej ogólnej nie ma szans.
Co do sali poporodowejpojedynczej, to od znajomych dostałam różne opinie. To chyba wszystko zależy od tego na kogo trafisz. One mówiły że nie ma sensu płacić za jednoosobową, bo w większym gronie jest rażniej. Ze położne nie mają czasu Ci pomuc, a w razie czego to dziewczyny z sali popoilnują twojego maluszka i w ogóle. Generalnie one były na sali wieloosobowej i sobie to chwalą.
Ciężko się na coś zdecydować, bo ile osób tyle różnych opinii.
W każdym bądz razie dzięki :-)
Mam jeszcze jedno pytanko. Czy któraś z Was ma do polecenia jakieś dobre USG 3d? Oczywiście interesują mnie gabinety na terenie Warszawy.
Dzięki i pozdrawiam